За неприятна ситуация в един от най-големите квартали на Пловдив споделя млада майка. Тя останала възмутена от поведението на шофьор с бус, за който твърди, че е общински служител.

Ситуацията била провокирана  от мястото, където бил паркирано превозното средство. Локацията е около училище "Димитър Матевски" в ж.к. "Тракия".

"Често спират коли там, но когато ги помоля да преместят, го правят. Има детски магазин наблизо и парка на ЧХ-то и изключително много майки с колички минават", обяснява Милена Алкова в публикация, споделена във Facebook. Във въпросната сутрин там бил паркиран и бял бус, който ограничавал движението.

Огнеборец спаси мъж при пожар, лумнал в Пловдивско СНИМКИ

"Попитах господина(който беше извън буса) дали е негов и така разбрах, че е общински", заявява Алкова.

Тя помолила водача да премести машината, но не срещнала съдействие.

"Казах му, че не е редно да паркира така и че за това "малко" поне 10 майки ще минат. И последва викане по мен. Цитирам: “Махай ми се от главата, ма! Какво ме занимаваш с глупости!”, твърди Алкова.

Провокирана от станалото, жената се чуди дали поведението на въпросния мъж е нормално и къде може да сигнализира за станалото.

GlasNews e готов да сподели и версията на засегнатата страна.

Над 42° удари термометърът в пловдивски автобус СНИМКА

Вижте цялата история, разказана от Милена Алкова:

Здравейте, бих искала да споделя възмущението си от общински служител по-рано днес (9:50 часа), с надеждата, че в групата има хора, които да вземат мерки.

Сутринта, минавайки с бебето си в количката, се натъкнах на тази гледка. Мястото е спирката срещу у-ще "Д. Матевски". Често спират коли там, но когато ги помоля да  преместят, го правят. Има детски магазин наблизо и парка на ЧХ-то, и изключително много майки с колички минават.

Попитах господина(който беше извън буса) дали е негов и така разбрах, че е общински. Попитах го дали може да го премести, за да минем аз, още няколко майки и че така ни затруднява много. Отговора беше редовния: Аз съм за малко по работа.

Колегата му си взимаше кафе от магазина.

Казах му, че не е редно да паркира така и че за това "малко" поне 10 майки ще минат. И последва викане по мен. Цитирам: “Махай ми се от главата, ма! Какво ме занимаваш с глупости!”

Стана ми изключително неприятно и се питам:

- Редно ли е да се спират така? Аз ли трябва да се чувствам неудобно, че не мога да мина?
- Трябва ли да спра да правя забележка на нарушителите? Нали говорим за будни граждани, а всъщност ме навикаха и то пред детето ми.
- Това нормално поведение ли е на общински служител?
- Всъщност къде мога да подам какъвто и да е сигнал за този случай?