Столичанка сподели за пореден епизод от "войната" за паркоместа из кварталите на София. Биляна Т. открила счупена една от чистачките на автомобила си, паркиран в ж.к. "Хаджи Димитър". Оказва се, че жената не е сама - няколко други коли също осъмнали с вдигнати чистачки. Потърпевшата споделя за случката в група във Facebook.

"Благодаря на живущите до бл.179! Само аз ли съм спряла там? При положение, че всяка вечер е ад за паркиране и нито преча на движение, нито на пътеката да се минава. Дано сте спали по добре. И не съм новодошла. Това не е оправдание да вдигате и чупите колите", пише Биляна Т.

Случката е посрещната с разбиране от местните жители, за които проблемът с "посланията" за паркиране е до болка познат.

Хората считат, че нищо не оправдава посегателството върху чужда собственост и критикуват манталитета на своите съграждани.

Паркиране изуми асеновградчани, но откриха извинения за водача СНИМКИ

"Злобен народ сме си!", пише Ирена Д.

"Комплексирани душици са това! Огледайте по терасите дали някой няма случайно камера!Някой си слагат камери на терасите да си гледат колите!", добавя Тодор Т.

"Същата случка ме сполетя и мен лятото. И дори да сте спряла неправилно, никой няма право да посяга на чужда собственост. По приемливо е да се остави една бележка върху въпросната кола, ама да се чупи", пише гражданин.

"Аз си имам една клетва за такива", споделя къде на шега, къде сериозно Станимир С.

"Защо няма снимка на "само аз ли съм спряла там" това, че е "ад" в цяла София (не само в този квартал) не е оправдание да се катерят коли по тротоари, градинки. Ние сме си виновни, че искаме да спреме на метър от входната врата", отбелязва Геша Л.

Бял джип цъфна на неочаквано място в Пловдив СНИМКА