Жена сигнализира за голям гаф в организация за театрална постановка в Стара Загора.

По думите на Ина Мирова тя си закупила билети за първи за комедията "Не сме от тях", но така и не е стигнала до предните места, защото са били заети от "по-важни хора".

"Петдесет лева за билети - на първия ред, закупени преди повече от месец, защо държах да платя повече пари и да е на първия ред ли? Защото имам нелечим проблем със слуха. Оказва се, че местата, които съм запазила и за които съм платила са дадени на други. По-важни хора. Язък за парите, язък за похабеното време и нерви. Важните хора винаги ще са на първите места в жалката ни територия. Онези, които сме платили за местата - ще пием по една студена вода.", възмутена е Мирова.

"Давам и билетите - русата разпределителка казва, че на местата вече имало настанени хора, да не ги вдигаме , да сме си намерили места някъде назад! Купила съм билети за ПЪРВИ ред, но някакви безочливи наглеци са седнали на моите места платени с моите пари за скъпите билети. Пък аз си щраках телефона от предпоследния ред. Защото не можех да чуя какво говорят от сцената актьорите", добавя още жената.

Старозагорци останаха потресени от отношението и организацията на домакините.

Според тях задължително трябва да си търси правата или най-малкото да й бъдат възстановени дадените средства. Други добавиха, че за жалост често се случва да се дублират места.