Шофьор сподели за нагло посегателство, извършено в Пловдив. Мъжът твърди, че и двете регистрационни табели на автомобила му били откраднати. Машината била паркирана "Кючук Париж", а Тодор Тодоров заявява, че е заснел "в крачка" извършителя - станалото било запечатано от видеорегистратора на машината.

Тодоров разказва, че табелите били задигнати през нощта на 23 април. Той споделя видео, на което се вижда как мъж, който е с цигара в уста, се приближава към номера на колата, а после бързо се отдалечава.

Фургон, теглен от трактор, притесни на пътя. Безопасно ли е? СНИМКИ

Потърпевшият разпространява записа в една от пловдивските групи във Facebook, надявайки се, че ще установи самоличността на сочения за извършител на проявата.

"Не знам дали някой би се отзовал на молбата ми, аз съм един обикновен български гражданин, който би искал справедливост", завършва той.

Вижте цялата публикация на Тодор Тодоров:

Момиче получи недвусмислена бележка в най-големия квартал на Пловдив СНИМКА

"Свидетел съм от първо лице на поледната българска простотия в този квартал. Не обвинявам с нищо живущите в района, където се е случило посегателството лично към мен,но бих ви уверил, че няма да оставя нещата просто така.

Вечерта на 22-ри срещу 23 -ти ,от 2:20, ми крадат регистрационните табели и двете на личния ми автомобил имам видео запис и снимков материал на извършителя, заснет от видеорегистратора ми, който снима 24/7.

Моля за съдействие от ваша страна. Нека бъдем хора и изкараме на показ човешкото в нас и ако някой от вас познае този човек, да се свърже с мен.

Не знам дали някой би се отзовал на молбата ми, аз съм един обикновен български гражданин, който би искал справедливост."

Вижте добре този мъж. "Бере" си част от кола, за да поправи своята! СНИМКИ