Маг Златина, която умело се крие от екипа ни и бяга от камерите, едва ли ще се скрие от полицаите днес. Тя е привикана на разпит в ОД МВР –Русе заради разследване на GLAS.bg. В поредица от репортажи ви разказахме как мними ходжи и ясновидци трупат лесни пари, на гърба на измамени хора. И живеят в лукс. Като Златка Василева, представяща се за Маг Златина. Оказа се, че ясновидката, предсказала земетресение и кой ще бъде министър-председател на България, лекува Коронавирус. Разказахме как се случва това срещу 980 лева.

Веднага след като излъчихме нашето разследване прокуратурата в Русе се самосезира. Златка Василева трябва да се яви и да обясни пред разследващите как се лекува болестта, която постави страната ни и света в извънредно положение. На този въпрос дори лекарите трудно намират отговор, но Маг Златина притежава силата и знае точните ритуали как да се справи с Коронавирус.

Показахме ви и срещата с родителите на Маг Златина от Русе, които  не бяха щастливи от срещата с екипа ни. Заплашиха ни със съд и ни обвиниха, че сме „сложили думи в устата“ на дъщеря им. В следващите дни ще публикуваме целия разговор на подставеното ни лице с ясновидката от Русе. Ще го направим, за да може фамилията на Златка да се увери, че екипът ни не манипулира записи.

Предстои да разберем какво ще решат разследващите. Очаквайте подробности в GLAS.bg.

Разследване на GLAS.bg: Клетви и заплахи заради разкрития за скъпи ритуали срещу COVID 19

След разследване на Glas.bg! Прокуратурата погва ясновидци измамници!

Разследване на GLAS.bg: Ясновидци лекуват коронавирус срещу хиляди левове

Разследване на GLAS.bg: Мними ходжи развалят магии за смърт и трупат лесни пари на гърба на измамени хора

Очаквай какво ще ти се случи! Заплашиха Адем ходжа след разследване на GLAS.bg