Руският астролог Тамара Глоба смята, че август, като цяло положителен за всички знаци на Зодиака, може да създаде трудности за някои от тях, ако не обмислят добре действията си и не вземат решения прибързано.

И така, за Скорпионите, Близнаците и Везните началото на месеца може да бъде изключително трудно, ако се объркат в знаците, които съдбата им изпраща.

Възможни са нови големи кавги с роднини и приятели, последствията от които може да се отразят не само на личния живот. Струва си да сдържате емоциите, съветва Глоба.

Близнаци

Още в първите дни на месеца цялото внимание на Близнаците ще бъде насочено към професионалната сфера. Знакът трябва да се съсредоточи върху работни проблеми, за да се предотврати нещастна грешка. Струва си да помолите колеги за помощ, но това трябва да стане тактично - периодът е определен за кавги, посочва Тамара Глоба.

Ако Близнаците приемат съвета и овладеят емоциите си, ще започне нов етап в кариерата им. Може би Близнаците ще трябва да научат нещо ново или да насърчават сделки, в които не са участвали преди. Струва си да се "направи равносметка" на изоставеното по-рано.

Да завършите научна работа, книга, да направите дълго отлагано пътуване, да завършите ремонт. Съветът на Глоба: на 7, 8 и 9 август внимавайте на пътя, рискът от злополука е голям.

Везни

Въздушният знак също ще се потопи в професионалната сфера и може да направи нова стъпка в кариерата, ако внимава с финансите си. По-добре е да работите в екип, а не сами, съветва астрологът. Може би в името на работата ще трябва да отидете до далечни населени места, но пътуването ще бъде успешно.

В личния живот старите любовници могат неочаквано да се върнат във Везни, ще се появят нови хобита, така че знакът ще трябва да избира от няколко партньора.

Необходимо е да се обърне внимание на здравето, укрепвайки го с активни дейности на открито. В труден период на 7, 8 и 9 август е необходимо да проверите предложенията, идващи от колеги и приятели за улов.

Скорпион

Началото на август за Скорпионите ще бъде труден период. Знакът, който загуби много енергия през юли, няма да може да се възстанови веднага, поради което са възможни нови конфликти както с колеги, така и с близки. За да се спасите от бъдещи проблеми, Глоба съветва да „прехапете езика си“ и да намалите язвителността си, присъща на знака.

За да разрешите трудностите, по-добре е да действате по нестандартен начин, като внимателно анализирате всички рискове.

Някои Скорпиони могат да бъдат повикани на друго място на работа, обещавайки добри пари, но дори и тук е необходимо да се оцени ситуацията без емоции. Ако офертата се окаже надеждна, трябва да се приеме, съветва Глоба.