Овен

При всякакви недоразумения или различия в мненията, отделете достатъчно време, за да обсъдите проблема с другия човек, бъдете отворени към неговата гледна точка, каквато и да е тя. По същата логика бъдете наясно къде се намирате, така че всяко объркване да може лесно да бъде подредено, в противен случай това, което е ясен въпрос, се превръща в досадна и продължителна бъркотия.

Телец

Обуздайте гнева – може да почувствате, че другите се държат необичайно, трябва тихо да приемете поведението им и да не се разстройвате, ако нещата временно не вървят според вас. Може би сте по-раздразнителни и лесно се разстройвате от неща, които отдавна не са имали значение, или евентуално отговорът е просто обикновен случай на получаване за така необходимата почивка.

Близнаци

Финансите ви вървят добре. Знаете как да преговаряте във ваша полза, дори когато се пазарите с някого. Днес ще имате повече възможности, така че установете нови контакти, защото те могат да ви бъдат изключително полезни в бъдеще. Вашите здрави инстинкти ще ви предупредят, в случай че нещата започнат да се объркват.

Рак

Обичайки да говорите, може би нарочно влизате в спорове, само за да ги спечелите. Лесно разбирате сложни проблеми и намирате решение. Въпреки това, понякога сте склонни да само вглъбявате в твърде много ситуации и следователно пропускате целта си. Не позволявайте на ума си да работи извънредно, в противен случай ще се срещнете с главоболието.

Лъв

Вашата уравновесеност и търпение водят до приятни резултати в отношенията ви с други хора. Чувствате необходимо да им предадете самообладание и следователно сте желан посредник. Опитайте се да изясните колкото се може повече недоразумения, доколкото дипломатичният ви маниер позволява. Въпреки това, не се обвинявайте, ако хората продължават да спорят.

Дева

Не очаквайте утеха от близките си точно днес. Многото дребни неприятности, с които се сблъсквате, така или иначе няма да ви накарат да се почувствате по-добре. Заемете положително спокойно отношение. Ако упорито се придържате към възгледите си, конфликтите ще ескалират и грешките ви няма да бъдат толкова бързо простени. Ако сте готови на компромис, всичко ще бъде наред.

Везни

Ще трябва да се примирите с неприятности в личния си живот, като многократно ще ви се иска да вземете отношение към неудобни конфликти. Може да се вземат някои решения, които да ви причинят голяма болка. Опитайте се да видите тази фаза като шанс за вътрешен растеж. Ако намерите правилния начин да правите нещата, ще имате успех.

Скорпион

Прекарайте малко време с тези, на които държите най-много, споделете вашите надежди, мечти и стремежи, които изглежда ви занимават толкова много. Ако не разкриете как се чувствате и не сте отворени към тези, които обичате, те ще се разочароват, мислейки, че нямате време да прекарате с тях.

Стрелец

Сега е най-доброто време да излезете и да харчите. Купете си нещо хубаво, но не се пръскайте само с един артикул. Вместо това инвестирайте парите си по интелигентния начин. Независимо дали възнамерявате да купите нещо малко или инвестирате значително, не можете да загубите, дори ако харчите повече от обикновено.

Козирог

Подобрете отношението си, вместо да обвинявате другите за постоянните си промени в настроението, които често причиняват ненужни разстройства във вашите взаимоотношения. Отделете малко време за спокойствие и прегледайте чувствата си, за да възстановите емоционалното си благополучие.

Водолей

Изпитвате силни емоции и вероятно сте въвлечени в твърде много спорове и дискусии. Запазете хладнокръвие, оставете чувствата си да вървят по естествен път, като се уверите, че не показвате никакви негативни чувства по начин на конфронтация. Чувствата ви изтощават емоционално, успокойте се и отделете малко време за размисъл.

Риби

Насочете енергията си към изграждане на вашите ресурси. Не позволявайте на другите да намалят решимостта ви, като се забърквате в ненужни спорове, които лесно могат да излязат извън контрол. Уверено впрегнете енергията си по-градивно.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.