Овен

Рядко изпитвате такова състояние на яснота и спокойствие, което е от голяма полза, ако искате да разрешите някакви спорове с колеги от работата или роднини. Преди всичко проблемите, които преди сте смятали за нерешени, най-накрая изчезват. Освободени от тежестта на минали тревоги и подкрепени от положително отношение, вие намирате вълнение и нова свобода да оформите бъдещето си.

Телец

Перспективата е добра, възползвайте се от ситуацията, за да завършите всички забавени проекти и след като приключите, направете път за по-вълнуващи. Вашата увереност вдъхновява другите хора, особено тези, които са близки, което ви кара да се чувствате ценени и ви помага да осъзнаете, че всичко е на мястото си, за да създадете положително въздействие и да бъдете успешни.

Близнаци

Денят на прегръдката за вас. Започнете с приятелите и семейството си. Всички онези стари спорове и проблеми са забравени и простени, оставяйки ви да се концентрирате върху важните неща в живота. Споделете излишъка си от любов и топлина с хора, които наистина означават много за вас. Вашите бизнес инстинкти са добре усъвършенствани днес, така че ги използвайте, за да се концентрирате върху това, което е важно. Купете си нещо, защото тези благоприятни обстоятелства наистина са повод за празнуване.

Рак

Спокойни и приказливи, насочвате вниманието си към подобряване на взаимоотношенията си. Лесно е да намалите всяко напрежение, натрупано преди това между вас, с тих, искрен разговор, който успокоява засегнатите хора, те разбират значителния натиск, под който сте били подложени, и в резултат на това чувствата ви се задълбочават и стават по-приятни и забавни.

Лъв

Вашите възгледи или постижения се проверяват и разглеждат внимателно. Ако проектите не вървят много добре, вие сте склонни да прехвърлите вината върху някой друг. Като алтернатива, ако сте внимателни и търпеливи, тогава ще оцелеете в този труден момент без никакви трайни щети и вместо това ще научите нещо трайно и полезно от този процес на изправяне срещу критики от съмняващи се.

Дева

Вашите незабавни реакции и отговори са ненужно агресивни и създават истински врагове на всеки, който се осмели да застане на пътя ви. За предпочитане е възприемането на по-сдържан подход. Не казвайте неща, за които по-късно може да съжалявате и които трудно се отказват, особено ако не сте сто процента сигурни във фактите си, мълчете, помислете два пъти, преди да кажете нещо. 

Везни

Откривате, че настроението ви варира повече от нормалното, лесно се дразните и трудно се примирявате с капризите на другите. Независимо от начина, по който се държите, проблемите в любовния ви живот стават очевидни по причини, които ви е трудно да разберете. Обърнете внимание на съществуващото напрежение между вас, за да облекчите стреса и да се успокоите!

Скорпион

Дори когато събитията не протичат гладко и се сблъсквате с трудности, където и да погледнете, все още можете да се справите с тези привидно неблагоприятни условия по спокоен начин и да ги видите като предизвикателство. Ако нещо не върви, както сте планирали, действителните резултати и препятствията, които преодолявате по пътя, просто служат, за да направят пътуването по-интересно.

Стрелец

Чувствате се в добра форма и умствените ви способности са изострени, изглежда, че с всичко, което се опитате, се справяте добре. Можете да използвате тази новооткрита енергия, за да стартирате определен проект, който сте планирали преди време. Вие сте в състояние да контролирате всичко, от което се нуждаете, за да сте сигурни, че вашият проект ще успее и правите това, като останете фокусирани върху точно това, което искате да постигнете.

Козирог

Всичко изглежда напредва без усилие. Веднага щом се заемете с каквито и да е трудности, те практически се решават сами. За съжаление не винаги е така и затова трябва да се възползвате максимално от късмета си. Вие сте безгрижни, така че прекарайте малко време с приятелите и семейството си и забележете как връзката с тях се подобрява в резултат на това.

Водолей

По време на това, което изглежда като период на изпитание, бъдете уверени и се доверявайте на способностите си, наближаващите събития ви тласкат до краен предел. Не позволявайте на мненията на другите да ви разубедят от вашите вярвания, вместо това използвайте всяка конфронтация, за да изградите и затвърдите аргументите за вашата позиция. Може да откриете една или две възможности за подобрение.

Риби

В личните ви отношения изглежда, че каквото и да кажете или направите, лесно се тълкува погрешно и че всякакви мисли относно идеята за забавление на нов партньор също няма да бъдат много успешни. Вместо това се концентрирайте върху по-малко чувствителни дейности, сведете до минимум всякакви романтични контакти и комуникация. Най-доброто решение е да правите планове с приятели.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.