Овен

Дълго лелеяно желание се натрапва в съзнанието ви и в дневния ред. Усещате вътрешен натиск да инвестирате цялата си енергия в изпълнението на това желание. Разберете защо това желание внезапно е станало толкова силно, проверете дали наистина е за вашето желание или е резултат от това, което другите очакват. Ако е второто, време е да разработите собствените си желания.

Телец

Има хора, които може да ви завиждат и искат да направят живота ви труден. Вместо това се опитайте да слушате по-внимателно. В противен случай ще срещнете повече търкания и ще се почувствате против. Ако сте уморени от противоречиви възгледи, направете си силата на добро и се насладете на релаксираща вечер и се отпуснете.

Близнаци

Излезте и се насладете на живота пълноценно. Излъчвате вътрешно спокойствие и спонтанност, които другите намират за неустоими, така че се присъединете към дейности с тях. Започнете ново хоби или посетете стар приятел. Каквото и да правите, помислете и разберете какво е било в ума ви.

Рак

Обикновено много общителни и общителни, като естествено вие се натискате напред за сметка на другите и по този начин те се обиждат срещу вас. Концентрирайте се върху обща цел, а не върху собственото си благополучие, или ако виждате другите като пречка или като конкуренти, поемете по свой собствен път. Бъдете открити за всякакви решения, за да изключите всякакви недоразумения.

Лъв

Лесно се дразните и сте склонни да избягате, когато нещата не вървят както искате или когато някой има различно мнение. Сдържайте се, насочете енергията си към по-разумни варианти, вместо към конфронтации. В противен случай срещате само противопоставяне, врагове и повече бариери, отколкото можете да преодолеете в дългосрочен план.

Дева

Сдържайте се и бъдете по-малко спорни. Стремете се към качество, а не към количество и бъдете по-дипломатични, когато става въпрос за спорове. Дразните твърде много близките си хора. Общувайте повече с близките си, за да разберат как стоят нещата при вас. Вие сте разочаровани и напрегнати. Намерете облекчение с развлекателни дейности, които да ви помогнат да се отпуснете.

Везни

Вие сте пълни с енергия и ентусиазъм. Нищо чудно, че всичко, с което се захванете, успява толкова бързо и ефективно. Възхищението на хората около вас е ясно забележимо и повишава самочувствието ви. Внимавайте да не прекалите себе си, като бъдете твърде арогантни или прекалено много преработвате. В противен случай този привиден късмет може също толкова лесно да се превърне в нещастие.

Скорпион

Отхвърлете пречките от миналото, използвайте тази освободена умствена енергия, за да започнете нови проекти и да развиете по-креативен подход. Не се страхувайте да започнете отначало в личните отношения, вместо това съживете приятелствата и се отървете от дългогодишните обременения. Това може да предизвика известно объркване в началото, но в крайна сметка се отплаща, вашето вътрешно чувство на спокойствие помага.

Стрелец

Открийте света! Изпитвате желание да задоволите любопитство за откривателство, решавате се и се поддавате на вътрешните си желания и си правите непланирана почивка, когато правите планове за пътуване. Не се срамувайте да се приближавате до хората или да оставяте чудото на природата да ви изуми. Богатството от опит, който придобивате, плюс всякакви приятелства създават незабравими спомени, които вероятно ще продължат.

Козирог

Изглежда, че нищо не върви толкова добре, колкото очаквате, ако промените подхода си, намирате одобрението по-лесно достъпно и мненията на другите полезни. В личния си живот се сблъсквате с всякакви трудности и трябва да сте наясно къде се намирате при обстоятелствата. Помислете и за начина си на живот, не бъдете твърде сурови към себе си.

Водолей

Нервите ви са на ръба, наложително е да спрете импулсивното си поведение или има вероятност да си навлечете проблеми. Вашето огромно чувство на неудовлетвореност ви кара да демонстрирате недоволството си. Отделете време и изпуснете парата, като извършите някои развлекателни дейности. Това има успокояващ ефект и ви позволява да гледате на нещата по по-спокоен начин.

Риби

Изпълнени с енергия, можете да се справите с важни въпроси. Вашето ясно мислене ви помага успешно да приключите определена ситуация. Дори решавате въпроси в личния си живот; всякакви опасения са много по-ясни. Следователно вие сте в състояние да се изправите пред всички трудности, които сте избегнали, и сега получавате положителен отговор за начина, по който се справяте с всичко.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.