Везни

Време е да шефствате! Това означава да не се задоволявате с нищо по-малко от това, което заслужавате, включително вашата кариера и заплата. Използвайте тази енергия, за да поискате повишение на работното място и бъдете уверени във всичките си начинания. Не се страхувайте да заявите себе си, когато е необходимо, и не позволявайте на никого да ви ходи навсякъде. Вие сте способни да се грижите за себе си.

Скорпион

Вселената ви подтиква да направите крачката, от която толкова се страхувате! Този месец ще създадете нови съюзи и ще увеличите социалната си привлекателност. Ако позволите на другите да ви помагат, вместо да носите целия свят сами, ще се изненадате колко по-добре ще се почувствате! Разпуснете притесненията си и се обградете с хора, които ще ви помогнат.

Стрелец

Всичко е в това да бъдете идеалисти и общителни този месец! Ще процъфтявате повече чрез сътрудничество и създаване на връзки с други хора. Когато сте част от група, вие се освобождавате за повече възможности и всъщност вършите повече неща. Ще почувствате прилив на енергия да преследвате целите си с помощта на приятелите си!

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.