Началото на новата 2020 година ще озадачи Козирозите доста на фона на непрекъснатите празници и мързелас... жажда за знания. Не се съпротивлявайте на импулса и не се колебайте да седнете с учебника дори на празничната трапеза: покровителят на идващата година знае какво ви тласка. Когато през втората половина на февруари ще имате шанс да промените коренно живота си към по-добро, като именно науката, постигната сред шумно забавление, ще се превърне във вашия коз. Е, дотогава ще се изисква постоянство, чувство за хумор (за да се преборим с приятели, които се смеят на „глупак“) и търпение, за да не влезете в конфликт с „половинката“, която се оплаква от невнимание.

През първата половина на годината финансовото положение, което е малко напрегнато, се стабилизира до началото на лятото. Напълно възможно е да се увеличи заплатата, появата на допълнителен източник на доходи или нови печеливши договори. В противен случай астролозите препоръчват да се подготвите за малък житейски смут. Ще бъдете завладени от емоции (а понякога и от нулата) и събитията ще се разгърнат по леко предвидим сценарий. Опитайте се да се държите под контрол и изпускайте излишната пара при активни тренировки, тихи дълги разходки или, в крайни случаи, ридаене на рамото на любим човек. Особено внимателни към здравето си да бъдат Козирозите, които имат проблеми със стомаха или кръвното.

Втората половина на Годината на Металния плъх ще бъде по-спокойна, но все пак няма да ви позволи да скучаете. В любовното поле са възможни жестоки кавги, но е възможно и сладко помирение. В бизнес сферата - трудности с партньорите, но и щедри награди. Възможни са конфликти с колеги, но ще имате пълно разбиране с шефовете. За да сте с твърда походка и победител, упражнявайте сдържаност, не се оплаквайте. И до средата на есента, пълната хармония със света ще се върне при вас.

В края на годината Козирозите ще са малко изтощени, но звездите настояват: все още не е време да се насладите на почивката. Дори ако наистина искате да отложите решението на всички проблеми, не се поддавайте на изкушението. Не поставяйте точка „аз“ през декември - незавършеният бизнес ще ви развали няколко месеца от новата година. Но ако превъзмогнете себе си, всички възли ще се разгадаят изненадващо лесно и бързо. Настроението ще бъде повдигнато от подаръци от близки, от които неочаквано ще има много и много различни.

Любовен хороскоп за Козирог 2020 

Благодарение на аспектите на планетите, шансовете ви да се сдобиете с богат любовник ще нараснат стотици пъти. Но звездите предупреждават - цялата тази шикозна бляскава красота, излъчвана от вашия джентълмен, може да се окаже, че е тенеке и лъжа. Всъщност той или просто се преструва на богат, за да ви впечатли, или богатството му всъщност не му принадлежи, а е собственост на съпругата или родителите му. И самият той не може свободно да се разпорежда с него.

Семейните Козирози също ще имат финансов проблем на преден план. Има вероятност съпругът ви да има пари, но той няма да може да ги използва напълно - или ще възникнат трудности при влизането в наследствените права, или ще има други планове, които няма да споделя с вас. Във всеки случай обърнете внимание на факта, че напоследък съпругът ви е станал твърде силен, активно купува нещо за себе си и харчи много по-малко за семейството си или се преструва, че няма пари.

Миналата година вие, самотният Козирог, бихте могли да срещнете човек, който да ви е направил силно и трайно впечатление. Спомените за това познанство може по някакъв начин да ви смущават през цялата година. Поради много причини той е недостъпен за вас. Това е или съпруг на приятел, или филмов актьор, или ваш режисьор. Като цяло, непостижима величина за вас. Но вашият оптимизъм и позитивно отношение към живота ще ви помогнат да превърнете минусите на ситуацията в плюсове. Например, ако той е щастливо женен, в този красив пример ще видите, че в живота има идеална връзка и в бъдеще можете да имате точно такава силна взаимна любов. Междувременно слезете от небето на земята, разделете се с мечтите си и потърсете принца си наблизо - поговорете повече със съседите си, организирайте партита с колегите си, разгледайте се по-отблизо.

Хороскоп за кариера и финанси за Козирог 2020 г. 

Печеленето на пари през 2020 г. ще бъде лесно и дори ентусиазирано. С не по-малък ентусиазъм ще започнете да обмисляте начини за увеличаване на капитала. Обострената ви интуиция със сигурност ще ви каже къде и при какви условия трябва да инвестирате, за да постигнете добра печалба. Опитайте се да харчите разумно. Когато планирате разходи, не забравяйте за малките неща, в противен случай можете да изпаднете в дългове. Най-благоприятните финансово периоди ще бъдат от първите дни на новата година до март, от април до юли, от началото на август до края на октомври и от втората половина на ноември до новата година.

През третата декада на февруари у вас ще се събуди страст към забавленията. До началото на март ще започнете да харчите твърде много пари за удоволствие. Малко вероятно е да направите значителна пропаст в личния си бюджет, но все пак се опитайте да ограничите поне най-неразумните импулси.

Добра печалба се очаква в началото на пролетта. Благодарение на нея през април и май можете да направите редица важни покупки.

През юли и август ще трябва да предоставяте материална помощ на роднини от време на време. През юли, както и в последната седмица на август, не се поддавайте на желанието да глезите подопечните си. Тези периоди ще бъдат белязани от аспект на планетите, който не приветства прояви на прекомерна щедрост.

Инвестициите в голямо разнообразие от дейности ще бъдат благоприятни от началото на август до края на октомври. Слушайте гласа на интуицията, сключвайте сделки само като сте напълно уверени в добрите намерения и рентабилността на партньорите. През септември можете да вложите голяма сума в банката за лихва за дълго време. Планетите обещават безопасността и ефективността на такова разпореждане със средства.

През ноември не очаквайте лесни печалби. Но ако сте активни и намерите допълнителни източници на доход, бюджетът ви ще се попълни осезаемо. Не седете неподвижно, общувайте, демонстрирайте най-добрите си професионални качества. Вероятно ще срещнете човек, който ще ви предложи интересен допълнителен доход с прилично заплащане.

Хороскоп за семейство Козирози 2020 г.

Очаквано допълнение към семейството, може би трябва да помислите за нов апартамент или... къщичка.

Козирог от първото десетилетие (дати на раждане 22.12 - 31.12)

През март укрепвайте семейните отношения, в противен случай през април е възможна сериозна криза. Вие за романтика в офиса ли сте? Помислете внимателно, имате ли нужда от това? Можете да разрушите семейството си и да загубите работата си и да съсипете репутацията си. Включете се в подреждането на семейно гнездо, научете нови рецепти, завъртете се на печката - това ще бъде оценено.

Козирог от второто десетилетие (дати на раждане 1.01 - 10.01)

През лятото самотните Козирози могат да срещнат сродна душа. Звездите благоприятстват любовта, но няма да е скучно. Не бъдете егоисти, слушайте мнението на избраника си, кавгите на бял свят могат да разрушат отношенията. Във вихрушката от страсти не забравяйте за професионалните си задължения, в противен случай можете да загубите работата си.

Козирог от третото десетилетие (дати на раждане 11.01 - 01.20)

Семейните Козирози ще искат актуализации във всичко, но е по-добре да насочите енергия към подреждането на апартамент или селска къща. Направете ремонт: променете цветовата схема на стените, актуализирайте интериора, отървете се от боклука. Между другото, стари неща могат да бъдат дадени на нуждаещите се, а играчките могат да бъдат отнесени в сиропиталище. Включете децата в работата, това е много подходящо за семейството. Самотните Козирози ще намерят избраник чак към декември. Съвместната подготовка за празниците ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Здравен хороскоп на Козирог 2020

Не се преуморявайте, особено през лятото са възможни психологически и нервни сривове.

Първо десетилетие на знака (22.12 - 31.12)

Няма да има здравословни проблеми, ако Козирозите не се поддадат на изкушения. Тежката храна, сладкишите, кифлите са лоши за вашия знак. Правилното хранене, зърнени култури, зеленчуци и спортни занимания ще помогнат да останете във форма и да предотвратите обострянето на хроничните заболявания.

Второто десетилетие на знака (1.01 - 10.01)

Трябва ви само активност, дори работата в личното ви стопанство ще бъде полезна, ако е без фанатизъм. А зеленчуците и плодовете, отглеждани от собствените ви ръце, ще обогатят диетата с витамини и минерали. Занимавайте се със спорт, ходете повече, в противен случай към лятото сърдечно-съдовата ви система ще бъде нарушена.

Третото десетилетие на знака (11.01 - 01.20)

Не пренебрегвайте първите симптоми на настинка, свържете се със специалист, в противен случай можете сериозно да подкопаете здравето си и лечението ще бъде дълго. Закалявайте се, разтоварвайте, пийте билкови чайове. През лятото е възможно нервно напрежение, разпределете силите си.

Превод и редакция: Glas.bg

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ