Пожелавайки си желание на масата на Нова година, вече в средата на януари 2020 г. ще откриете, че то... се сбъдва! От изненада може да не разберете веднага какво да правите с непреодолимото щастие и за какво да мечтаете за останалите 11 месеца. Междувременно е важно да се съсредоточите върху новите планове, защото началото на годината е един от най-благоприятните периоди в астрологичната карта на Водолея, когато трябва да се опитате да хванете късмета за опашката. Купете билет за лотария, направете предложение за брак, инвестирайте в недвижими имоти, сменете работното си място... Можете да извършвате всичко това отделно или можете да направите всичко наведнъж - късметът ще е на ваша страна.

Чувствайте се свободни да проявите увереност и инициативност преди началото на пролетта: Фортуна определено е на ваша страна. Но през март си струва да намалите инерцията. Колкото и да бързате с енергията от предишния период, все пак няма да ви стигне за всичко. В резултат на това до началото на лятото може да възникнат конфликти както на работното място, така и у дома. Всички проблеми на зодията се препоръчва да се решават със замах - най-добре като изчезнете от града или дори от страната. Пътуването обещава интересни и обещаващи контакти, които ще помогнат за изглаждане на проблемите в бизнеса и личната комуникация.

Втората половина на Годината на Металния плъх ще бъде наситена с промени в работната сфера. Този период дава шанс за промяна на обхвата на дейност. Но няма нужда да си тръгвате по английски - тоест мълчаливо, и още по-малко по френски - тоест да разрушите всички мостове зад вас. Изплатете дълговете си на предишното място, отрежете всички „опашки“, изпълнете всички задължения, предвидени в трудовия договор и, за сбогом, дайте на колегите си голяма вкусна торта, за да направите раздялата „сладка“. Старите контакти все още ще ви бъдат полезни, поддържайте отношенията си възможно най-топли.

През декември приятелите ще излязат на преден план. Наслаждавайки се на съвместно пазаруване или събирания, не забравяйте, че всичко е добре, когато е умерено. Ежедневните отсъствия от къщи могат да причинят атаки на ревност през втората половина, заплашвайки да се превърнат в грандиозен скандал. За да предотвратите разрив, няколко пъти поканете гаджето си във вашата приятелска компания. И тогава благодатта ще се върне във всички области на живота ви. А това е най-важното за подготовката за Нова година.

Любовен хороскоп за Водолей 2020 г. 

Като цяло Водолея го очаква спокойна и хармонична година в любовта. Ще станете по-мъдри, ще обърнете повече внимание не на външни фактори, а на вътрешното съдържание на човека, с когото общувате. Това ще ви помогне да избегнете грешки, когато, съблазнени от ефектния външен вид на партньора си, впоследствие откриете, че до вас има празен и ограничен човек.

През 2020 г. семейният ви авторитет ще се засили. Съпругът често ще слуша вашето мнение и дори можете да чуете повече от веднъж или два пъти как гордо разказва на приятелите си за вас - подчертавайки вашите предимства и силни страни. Но такова уважение ви задължава и за много неща - да съответствате на имиджа си, да научите повече и да образовате членовете на вашето семейство. С една дума, да бъдеш морален семеен лидер, не е толкова просто. 

Най-подходящите места за свободния Водолей, който търси половинка през 2020 г., ще бъдат образователни институции, библиотеки и различни курсове. Там можете не само да покажете знанията си, но и да привлечете достоен партньор. Чувствайте се свободни да говорите на публично място - ако ви е възложено да четете доклад на семинар или конференция, облечете най-доброто облекло, не забравяйте за атрактивен грим - и продължете по-смело в битката. Може би на събитието ще присъства точно той - единственият и неповторимият, когото търсите отдавна. И можете да привлечете вниманието му не само със знанията си, но и с отлични външни данни. Връзките, които възникват в резултат на такова познанство, обещават да станат много обещаващи и да доведат до брак. Важно е да не спускате летвата на интелектуалната комуникация.

Хороскоп за кариера и финанси за Водолей 2020 г. 

На работното място през 2020 г. се очакват ту блестящи победи, ту поражения, а по отношение на доходите ще ви бъде или плътно, или празно, но ще можете да поддържате финансово равновесие. За това ще ви помогнат спестяванията през изминалата година, както и възможността да измервате разходите с печалба.

Възможни са големи разходи в средата на януари. Но изразходваните пари бързо ще ви се върнат.

През последната седмица на януари се опитайте да не давате заем или да се поддавате на убеждаване да участвате в съмнителни сделки - през този период измамниците могат да бъдат особено убедителни.

През втората половина на февруари вероятно ще получите голям подарък. Само в никакъв случай не хвърляйте пари. Всички разходи и инвестиции трябва да бъдат добре обмислени и изчислени през този период.

Поради хармоничните аспекти на планетите, през втората половина на февруари е вероятно бизнес познанство, което впоследствие ще ви позволи да участвате в печеливш проект. Най-вероятно това познанство ще се случи далеч от дома, в командировка или на път.

Първата половина на април е идеалният период за завършване на всеки проект. Ако успеете да завършите целия бизнес, който е бил планиран за това време, той ще ви донесе добра печалба.

През втората половина на април правете всякакви покупки внимателно - поради засилената разсъдливост през този период лесно ще станете жертва на измама: може да бъдете излъгани, да продадете стоки с ниско качество или да „забравите“ да сложите талон за гаранционно обслужване.

През лятото финансовата ситуация ще започне да се стабилизира. С усърдна работа ще го почувствате от втората половина на юни. По това време социалните ви дейности могат да донесат доходи. През този период ще бъдете по-убедителни, общителни и способни да обърнете планини, ако сте сигурни, че работата ви ще бъде от полза за някого.

Привлекателно бизнес предложение ще пристигне през август - помислете, дори ако първоначално ви се струва приключение. Звездите предпочитат смелите и им помагат във всички начинания.

През есента най-накрая ще започнете да извличате ползите от невероятните си усилия в началото на годината. Доходите ще бъдат стабилни и можете да си позволите да направите голяма покупка, да инвестирате в собствено развитие или образование на децата.

Семеен хороскоп Водолей за 2020 година

Водолеят е много семеен знак. Той цени комфорта, обича домакинските работи и се грижи за деца и възрастни хора.

Водолей от първото десетилетие (дати на раждане 21.01 - 01.31)

Много сте трудолюбиви и ще работите дори падайки от умора. Разпределете задължения и не забравяйте да благодарите за помощта, в противен случай отново ще влачите всичко върху себе си. От колко време не сте ходили на кино, кафене или танци? Излезте някъде с цялото семейство или отделете време само за себе си.

Водолей от второто десетилетие (дати на раждане 1.02 - 10.02)

Постоянно изчезвате на работа и вкъщи ще се разрази бунт. Отделете повече време на семейството: децата ще се радват да говорят сърдечно, а съпругът ще помогне да организира пикник. Опитайте се да купите билети до морето, за да подобрите здравето си и да не стоите до печката.

Водолей от третото десетилетие (дати на раждане 11.02 - 19.02)

Това може да напрегне финансовото объркване. Изчислете приходите-разходите, вероятно ще има достатъчно за всичко. Водолеите са домашни хора и с удоволствие почистват, забравяйки за себе си. Променете образа, купете си ново нещо - и съпругът ще оцени, и децата.

Здравен хороскоп за Водолей 2020

Занимавайте се със спорт със същата ревност като с любимата си работа. И тялото ще ви бъде благодарно.

Първото десетилетие на знака (21.01 - 31.01)

Понякога се откъсвайте от работата и семейството. Какво ви помага да се възстановите и да забравите за проблемите - събирания с торта, късна вечеря, вредни закуски? Забравете за това. Трябва да дадете енергия на тялото. Първо, разтоварете се, преминете към здравословна диета и пийте повече вода. Между сезоните проблемите с гръбначния стълб и настинките могат да притесняват. Укрепете гърба си, правете упражнения за разтягане.

Второто десетилетие на знака (1,02 - 10,02)

Наднорменото тегло е причина за развитието на съпътстващи заболявания. Не пускайте проблема! Имайте гладен ден веднъж седмично, приготвяйте диетични ястия и пийте прясно изцедени сокове. Между другото, можете да постите - няма да има вреда. Ходете, но внимавайте в есенно-зимния период - възможни са наранявания.

Третото десетилетие на знака (11.02 - 19.02)

Заобичайте витаминозните салати, ястията с много зеленчуци и плодове. Яжте разнообразни зърнени храни и млечни продукти (в разумни количества, разбира се). Прегледайте диетата си и не ходете до хладилника през нощта. Вместо това, преди да си легнете, разходете се в най-близкия парк и не забравяйте да се запишете на фитнес. Не се опитвайте да паднете изтощени на бягащата пътека. Започнете с малки натоварвания, за да не "прегорите" и да не разрушите тялото.

Превод и редакция: Glas.bg

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ