Гласувах,  за да освободим район „Южен” от пауза и да му дадем възможност за ускорено развитие. Това заяви кандидатът за кмет на район „Южен” Борислав Инчев от „Браво, Пловдив”.

Той упражни правото си на глас рано тази сутрин и призова пловдивчани да излязат да гласуват, защото гласът на всеки един е важен за бъдещето на района.

„Нужно е „Южен” да намери своето подобаващо място в Пловдив и в него да бъдат инвестирани сериозни публични средства, за да се промени осезаемо градската среда.

Борислав Инчев: Нов парк и обновени зелени системи в Кючука – да, възможно е!

Борислав Инчев: В Кючука е ад, а на вратата чука апокалипсис – няма да го допуснемЛичен приоритет са ми инвестициите в децата, заяви кандидатът за район „Южен” на „Браво, Пловдив”

Борислав Инчев, "Браво, Пловдив": "Южен" е на пауза от 4 г. - оставих 60 проекта, които ще реализирамИзграждането на парк от 70 дка между Коматево и Остромила и над 40 паркинга - приоритет за кандидата на „Браво, Пловдив”

Борислав Инчев: Затвори ли се сега Бетонният мост, няма да е за 6 месеца – не бива да го допускамеПърво да се завършват ул. „Даме Груев” и „Модър-Царевец” преди реконструкцията на моста, заяви кандидатът на „Браво, Пловдив”