Никол Стоянова е на 22 години от Пловдив. Учи специалност „Политология“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, а през свободното си време обича да чете и да рисува. Разбира за каузите на сдружение „Браво, Пловдив” и взема участие още в  първите инициативи.

„Емоцията беше неописуема. Да видиш усмихнатите лица, които са заредени с позитивизъм, и ти да си част от повода хората да бъдат щастливи и подтикнати да вярват в доброто, е уникално чувство. Не само аз, цялото ми семейство е заредено с енергията на „Браво, Пловдив“. Малко след моето участие, малкото ми братче също прояви голямо желание да ни помага и веднага дойде с мен на следващата инициатива”.

Никол Стоянова е на мнение, че трябва да се дава повече възможност за участие и гласност на младите хора в подобни инициативи.

„Времето, в което живеем, е доста по-различно и по-динамично от преди 20 години. Можем да сме полезни с нови, свежи и иновативни идеи. Участието на младите хора може само да допринесе, защото ние сме тези, които сме навън и виждаме проблемните зони и нередности. Желаем да бъдем полезни в различни области, като започнем с доброволческа работа, участие в организации в помощ на нуждаещи се и много други”.

Сферата на образованието също има нужда от осъвременяване и подобряване, сподели още тя.

„Желаем да поемаме повече отговорност и да участваме активно във вземането на решения, касаещи не само нас, а и нашите родители. Всеки иска да живее в спокойна, здрава и уредена среда, надявам се с наша помощ и с опита на предишните поколения, да успеем да осъществим идеите и мечтите ни за по-добър живот. Аз съм човек, който винаги се е стремял да помага на останалите. Блясъкът в очите на човек, който не е очаквал безвъзвратна помощ, е безценна. Нищо друго не може да ми достави такова несравнимо чувство. Ще продължавам да влагам цялата си енергия, защото това е, което ме прави истински щастлива”.

Никол Стоянова е с преференция №125 в листата на „Браво, Пловдив” с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „Българска прогресивна линия".

Купуването и продаването на гласове е престъпление.