Софийският районен съд остави в ареста пернишкия бияч Васил Михайлов. Според съда има достатъчно доказателства, че синът на  заместник окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов е участвал в нападенията, за които е обвинен в тежки умишлени престъпления.

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

Както GLasNews.bg ви съобщи, Михайлов - син бе привлечен към наказателна отговорност за причинена телесна повреда на мъж и закана с убийство на жена в Перник. Това обаче е само един серия от сигнали за нанесени побои.

Михайлов се появи с патерици и поиска по-лека мярка, за да има достъп до лечение. Това обаче не трогна особено съдиите.

Заради серията нападения на Васил в Перник и безнаказаността му се наложи на кмета на града да търси подкрепа извън населеното място.

Кметът на Перник изригна срещу невиждания уличен тормоз!

Десетки местни жители заявиха готовносттта си за протестни действи, опасявайки се, че побойникът ще бъде освидетелстван, но заради страх пострадали от прокурорския син не се появиха.

 

Пострадалите от прокурорския син се скатаха, скова ги страх СНИМКИ

Междувремнно у перничани се появи и съмнения дали въобще в последните дни Михайлов е бил в ареста, тъй като е забелязан на свобода. Днешното решението на съда дава отговор къде ще бъде Михайлов-син занапред - зад решетките.

Очаквайте подробности!

Безнаказаният бияч: В полицията в Перник късали жалбите срещу прокурорския син!