Съдът пусна без мярка за неотклонение прокурора от Перник Бисер Михайлов.

Не бяха намерени доказателства, че той е пребил жена си. Изпълнението бе незабавно.

Taзи сутрин съпругата на Михайлов, който беше арестуван за побой над нея, отрече да е жертва на домашно насилие.

Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ме е удрял

Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница твърди, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал. Жената казва, че по време на разправията е паднала и не помни точно какво се е случило. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", каза тя в ефира на Нова.

В петък Софийската градска прокуратура се готвеше да обвини Михайлов в нанасяне на телесна повреда в условията на домашно насилие. Както и да поиска от главния прокурор да внесе във ВСС предложение за отстраняването на Бисер Михайлов от прокурорския му пост.

Не съм удрял съпругата си с ръце по главата и тялото

"Пострадалата заявява, че първоначално атмосферата е била спокойна, докато в един момент не са влезели в словесния конфликт, а след това очевидно са преминали и в някакво нанасяне на удари или тя е паднала на пода - това предстои да бъде установено. Дъщерята е подал сигнала на 112 след като е видяла, че майката лежи на пода. Жертвата казва, че ѝ се губят моменти и не знае дали сама е паднала", каза в петък Илиана Кирилова, градски прокурор на София.

Синът на Бисер Михайлов - Васил Михайлов е подсъдим по няколко случая за побои.

След избухването на скандалите с него бащата - Бисер Михайлов подаде оставка като зам. окръжен прокурор на Перник. Въпреки призивите да напусне системата, той остана редови магистрат.

Адвокатът на Бисер Михайлов с първи думи за побоя

Черепно-мозъчна травма има пребитата съпруга на Бисер Михайлов