Прокуратурата и МВР с брифинг за случая с брутална агресия към момиче в Стара Загора. В брифинга участват още Дичо Атанасов - окръжен прокурор на Стара Загора, Лазар Христов - директор на ОД на МВР-Стара Загора и наблюдаващият прокурор по делото.Ще се положат максимални усилия за събиране на доказателства ии да се наложи справедливо наказание. Това заяви Таня Димитрова - районен прокурор относно случая с обезобразеното момиче в Стара Загора по време на брифинг.

Заканите с убийство са отправени два дни преди упражненото насилие са отправени два дни преди упражненото насилие. Това е станало чрез интернет приложение. На 24 юни обвиняемият Георги Г. е изпратил съобщение с текст „Направо те убивам”. На 25 юни съобщението гласяло „Ще ти закача главата”. На следващия ден е извършено насилието, обявиха на брифинг от прокуратурата.

Задържаният за садистичното нападение с макетно ножче над 18-годишно момиче в Стара Загора вече два пъти е осъждан за подобни престъпления. Това съобщи на брифинг в неделя старши комисар Лазар Христов, директор на Областната дирекция на МВР.

Първото разследване срещу заподозрения с инициали Г.Г. е приключило с налагане на администртивно наказание, а второто – с пробация, която мъжът изпълнявал „съвестно”, подчерта Христов.

Очаквайте подробности!

Нови подробности за ареста на обвинения за обезобразеното момиче

Пловдивски адвокат: Случаят с човекоподобното от Стара Загора е окончателна диагноза за обществото ни