Отсъстващ съдебен заседател наложи днешното дело срещу Станимир Рагевски да се отложи за следващите дни. Подсъдимият е с обвинение за две умишлени убийства, за притежание на незаконно оръжие, боеприпаси към него и наркотични вещества с цел разпространение.

Двама от призованите свидетели днес Кольо Георгиев и Тодор Огнянов си спомнят, че докато разкопават тротоар, за да бъдат положени кабели на електропреносното дружество в Бургас се били извикани от Рагевски за да свалят бидон от отсрещна кооперация. Срещу тази услуга обвиненият в двете умишлени убийства им е дал 20 лева. 

Свирепият убиец Рагевски остава в ареста

„Ние двамата сме свалили бидона, в който по-късно разбрахме, че е имало труп. Въобще не го познаваме този човек, той е подсъдим сега, по време на разпитите разбрахме какво е направил и затова сме призовани като свидетели. 
Временно бях в Гърция, бях напуснал работа, сега получих призовка и ни извикаха в съда днес.
Не сме знаели, че пренасяме мъртъв човек. Трябваше да свалим бидона няколко метра по-надолу до магазин, който е работил преди това за продажба на плодове и зеленчуци. Помещението беше свободно, оставихме бидона пред вратата“, споделиха двамата свидетели. 

След като мама изчезна, Рагевски се опитваше да ме настрои срещу нея ВИДЕО

Станимир Рагевски е подсъдим за умишлените убийства на брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова на 29 октомври 2020-та година, на строителния работник Юмер Мехмед на 4 август 2021-ва, за това, че при двете убийства е използвал незаконно притежаван пистолет Макаров със заличени номера и боеприса към него. Освен това е притежавал и наркотични вещества, с цел разпространение - коноп и кокаин, информира БНР. Заседанието в Окръжния съд е насрочено за утре в 10:00 часа. 

Оставиха в ареста съучастника на Рагевски, разчленил жертвата си в Бургас