За палеж на колата на своя предишна приятелка е осъждан мъжът, задържан за убийството жена в София.

Той тормозил бившата си, която подавала няколко сигнала срещу него.

Откритата мъртва 32-годишна жена обаче не е подавала сигнали срещу мъжа, с когото са били колеги, съобщава "24 часа". Двамата работели в известен телеком. След като се разделили, мъжът не могъл да преодолее, че е зарязан.

В момента се изяснява как точно е станало убийството. Знае се, че мъжът е взел кола, която не е нито негова, нито на убитата. Именно в нея е открит трупът на жената вчера. Тя е била напъхана в багажника. Колата е била открита в автосервиз.

Убитата в София жена оставила бележка

Убитата жена е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка. В нея пише, че ако се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек.  Тя последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

Откриха труп в багажник на кола

На камерите се вижда как тя шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София. Мъжът бил следен от полицията още от 4 април, когато жената била подадена като изчезнала.

Очаквайге подробности!

Арестуваха колега на откритата в багажник жена