Потресаващата история с насилие над кучета, няма да приключи само с конфискуването на животните. Това се закани Пламенка Калинкина, която сподели за случая.

Тя организира протест преди дни пред дома на насилника в град Долна Митрополия, за когото се твърди, че е психичноболен.

Той извършвал гнусни действия спрямо кучетата, а в последствие става ясно, че е блудствал и с дете. Според Пламенка, съседите на момчето се страхуват. Те са наясно с извършваните от него извращение, но сигнали до момента не подават.

Има две дела в Плевен по думите на запознати. Едно наказателно за блудство и едно гражданско за тормоз. За случаите младежът придобива известност и в предаването „Съдебен спор“ през 2021 година.

„Мълчанието убива! Мълчанието е съучастие!

Част от бабите се заключиха и отказаха да говорят. Някои говореха, но отказаха да бъдат свидетели. Страх! Страхуват се от саморазправа.

Няколко човека казаха, че това момче има досие и не за пръв път упражнява сексуално посегателство. Бащата твърди, че  е аутист, ще искам независима експертиза. 

Кученцата, които изведохме са стресирани, в много лошо общо състояние, дехидратирани и недохранени. За сега не може да бъдат прегледани, защото е опасно да се упояват, а в момента хапят. Хората са уплашени.

Подавали са многократно сигнали без резултат. 

Историята на това семейство има голяма давност. Има присъда за блудство с 13-годишно момиче. 

В понеделник ще подпаля много телефони, както казах. Този случай не приключва с конфискация на кучета.  Той сега започва!,“ написа тя.

Ето и начлаото на историята:

Момче насилва животни сексуално. Прокуратурата: Случаят не е спешен

Полицията влезе в къщата на ужасите, където насилват животни. Иззеха кученца СНИМКИ