Злоупотребите с използването на полицейски атрибути не стихват.

Лек автомобил, който има поставена полицейска палка на видно место - на задното стъкло, е забелязан на паркинг, намиращ се до голям хипермаркет.

За случая споделя потребител в социалната мрежа фейсбук, който пише следното: "Паркинг на хипермаркет. През задното стъкло, като на изложба, е показана полицейска палка. Пропуск ли е това, или застраховка? Какво доказват тези дребни душици и на кого?".

Под публикацията на мъжа се изписват и множество коментари, ето и някои от тях:

Припомняме, че само преди няколко дни, Георги Семерджиев - причинителят на тежката катастрофа, в която загинаха две жени - е  карал по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си. След инцидента стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила

Семерджиев карал със синя лампа преди катастрофата ВИДЕО

А вчера полицията задържа отново шофьор, който си позволил незаконното своеволие, да шофира със синя лапма, като той даже най-нагло твърдял пред полицаите, че има шофьор от НСО.

Полицията задържа шофьор, карал със синя лапма като Семерджиев, казвал, че има водач от НСО

Припомняме на всички шофьори, че използването на полицейски атрибути като СТОП палки, сини лампи и прочие, е наказуемо! Те са позволени за употреба ЕДИНСТВЕНО на органите на реда, както и на други държавни автомобили, които са със специализиран статус!