Жена е била бита късно снощи в София. Пострадалата е разхождала кучето си в квартал „Левски“, когато собственикът на пицария в близост, я удря два пъти в главата. Нападението е извършено с дървен прът с метален накрайник.

Ударен е и домашния ѝ любимец, заради когото се стига до спречкването. Мъжът заплашил, че ще застреля кучето ѝ затова, че е маркирало една от саксиите пред заведението му.

За кошмарната случка разказва снахата на битата жена. Тя търси свидетели на инцидента.

Ето цялата история:

„Здравейте! Днес, около 22 ч до пицария "Вики" беше нападната свекърва ми! Нападателя е собственика на пицарията, който има личен конфликт с нея, заради това, че минава с кучето си от там и преди време било "препикало" саксията пред заведението. Последната заплаха е била, че ако минат от там, ще застреля кучето, но днес ситуацията е ескалирала до нападение, в което в момента жената е с разбита глава във Военна болница. Въпросният "индивид" е излезнал от металната порта до пицарията с дървен прът, с метален накрайник, който не се знае какво е (свекървата няма ясен спомен), като е посегнал на кучето и след като жената е дръпнала кучето я е ударил нея в главата 2 пъти. Пред полиция се е измъкнал с версия, че идва туко-що и не знае за какво става въпрос, а камерите не работят. Моля, ако има някой свидетел на случая, да се свърже с мен! Благодаря предварително!,“ пише Милена Христова.

„Това не му е първото такова деяние на този, много голям мъжкар,“ коментират в мрежата.