"Нека хората да бъдат спокойни, няма троен убиец, който да се разхожда на свобода", категоричен бе главният секретар на МВР Ивайло Иванов заради кървавата касапница от вчера във Варна.

По думите му има причина разследващите да не изнасят засега определена информация за разигралата се касапница.

Иванов все пак сподели, че се касае за двойно убийство с последвало самоубийство.

Той уточни, че не е имало избягали хора от апартамента каквото информация се появи за метнало се момиче през терасата, но главсекът подчерта, че на по-късен етап ще бъде дадена повече информация по случая, разтърсил морската ни столица.

Както вече стана известно около 10:15 часа в сряда в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. "Македония" във Варна е станала стрелба, завършила с жертви. Когато отиват на място, полицаите откриват три трупа - на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед.

Ревност в основата на тройното убийство във Варна! Млада жена по чудо е жива

По все още непотвърдена информация, фаталната Диляна и Димитър имали доскоро бурна и страстна връзка, но те се разделили, а скоро след това тя започнала връзка с шведа.

Ето ги фаталната Диляна и Димитър от убийствената касапница във Варна СНИМКИ

В апартамента на Димитър, където се разиграла драмата обаче, полицаите откриват и цял боен арсенал, заради което работят и по друга версия, освен по тази за любовен триъгълник, завършил със смърт.

Близки на Диляна и Димитър твърдят, че след раздялата той станал нападателен, ревнувал я, заплашвал и преследвал.

Какви са версиите за тройното убийство във Варна

От нейни публикации в социалните мрежи става ясно, че Диляна се е интересувала от темата за жените - жертви на насилие и очевидно самата тя е била подложена на такова.

И днес се извършват разпити на свидетели и близки до трите жертви.