Остеохондрозата е много сериозно заболяване, но е лечимо. Рано или късно се превръща в проблем за всеки от нас, пише zajenata.bg.

 80% от болките в гърба са предизвикани именно от това заболяване. Днес, ние ще ви покажем една интересна рецепта. Вие няма да почувствате болка в продължение на няколко години след прилагането й. Това е смес от сурово растително масло и сол.

Съставки

10 супени лъжици сол;

20 супени лъжици масло (зехтин, слънчогледово).

Подготовка

Смесете маслото и солта в стъклена бутилка и я затворете, оставете на тъмно и хладно. Трябва да се получи светъл микс през следващите няколко дни.

Приложение

Масажирайте болезнените места с тази смес. Първоначално, масажът трябва да продължи около 2-3 минути. Добавяйте още 2-3 минути всеки ден, като стигнете до 20 минути. След края на масажа, сложете топла кърпа върху областта. Масажът може да предизвика леко раздразнение на кожата. Ето защо, след  края на масажа, избършете кожата със суха кърпа и го поръсете с бебешка пудра. Резултатите от масажа с тази смес след 10 дни са: стимулира кръвообращението и подобрява мускулната регенерация на хрущял и костна тъкан. В процеса на почистване на кожата, можете да чувствате малко сънливост и виене на свят, но това не е задържително. Лечението на остеохондроза няма никакви странични ефекти и осигурява отлични резултати.