Зрелищно меле между футболисти и съдии се разиграло на стадиона в Долни воден, след него футболист и зрител от публиката замръкнаха в ареса.

Футболната среща между долноводенския отбор „Сокол” и градския „Асеновец 2015” била злополучно прекъсната около 60-та минута, след като страничен съдия свирил засада на един от футболистите на „Асеновец 2015”.

Момъкът-играч се ядосал люто, настървил се срещу рефера с думите "Каква засада, бе мухльо!".  Насреща реферът му отвърнал "Не е за тебе, бе, смешнико”, гласи версията. Двамата почти се сдърпали, когато главният съдия свирил червен картон заради саморазправата.


Тогава публиката на „Асеновец 2015” буквално изригна, някои от пейките се втурнаха към съдиите да им налитат. Често да ви кажа, добре, че беше същото това момче, което отнесе червения картон, защото то спаси със заслон съдията да не го бият, обясни пред „Марица” шефът на ФК ”Асеновец 2015” Петър Пеев.

Мачът обаче е прекратен. Полицията дошла след това, но до инцидент не се е стигнало, нито до последващи масови свбивания, твърдят очевидци. Все пак на стадиона е имало ангажирана охранителна фирма да обезпечи сигурността и реда.
По инцидента вече има разследване, както и задържане на двама мъже заради физическата разправа със съдиите. Събирането на свидетелски показания продължава, а обвинението в хода на разследвантето е за лека телесна повреда по хулигански подбуди.