Овен

Този петък ще имате много възможности за забавления. Едно от тях може да бъде музиката. Не се потапяйте в тъжни спомени, обаче. Трябва ви нещо, което да ви развесели.

Телец

Денят ще ви дари с много красота. Не си мислете, че не може да се присъедините към създаването ѝ – напротив. Ще откриете нови качества у себе си.

Близнаци

Този петък ще ви завърти главата с толкова много любов, че ще се чудите как да отхвърлите задълженията си в офиса или у дома. Но има и такива дни и си заслужава.

Рак

Този петък ще ви се стори като понеделник. Няма да имате търпение да продължите работата по вече започната дейност. Ако толкова искате може да продължите през почивните дни, но умората ще се натрупа.

Лъв

Денят ще ви донесе напълно заслужено признание. Склонни сте да подценявате качествата си. Това е ден, в който може да си позволите повече в отношенията ви с другите.

Дева

Това, което си мислите или искате вие може да не съвпада с мнението на другия. Това, обаче, не винаги е в отрицателния смисъл. Другия може да иска дори повече от вас.

Везни

Денят ще ви донесе признание. Бъдете готови за близостта, която ви се предлага. Възможно е да се уплашите, но не поради реални страхове, а такива кои са във вас самите. Може би е време да се отървете от тях.

Скорпион

Този петък ще е истинско предизвикателство за вас. Приключенията ще следват едно след друго. Хубаво е да си сложите някакви граници, особено ако става въпрос за отношения между вас и ваш колега.

Стрелец

Добрината ви ще бъде възнаградена. Опитайте се да спрете времето и да се насладите на чувството. Не се спирайте само на това постижение. Има още върхове за покоряване.

Козирог

Този ден ще ви дари с много любов. От вас ще се изисква само това да сте искрени и да дадете всичко от себе си, ако искате да продължава все така.

Водолей

Денят ще ви покаже един нов свят. Не се страхувайте да навлезете по-дълбоко в него. Промяната няма да ви навреди – напротив. Ще научите много ново за себе си.

Риби

Този петък, меко казано, ще ви изтощи. Единственото, върху което трябва да се съсредоточите е на кое събитие да отдадете емоциите си. Оставете се да ви води сърцето, а не чувството за задължение.