Овен

Тази неделя няма да ви е трудно да сте неотразими. Може само да ви стане малко по-сложно да се справите с всички хора, които сте омаяли. Тогава вече ще ви е наистина трудно. Подбирайте добре от самото начало.

Телец

Денят няма да ви изненада с нищо особено ако вие не решите да се изненадате себе си. Опитайте всичко, за което усещате, че имате възможност да правите. За секунда не си помисляйте, че няма да успеете.

Близнаци

Тази неделя не отказвайте среща със стар познат, само защото ви е страх да видите колко сте се променили. Хубаво е да си „сверите“ часовника и да приемете, че сте станали такива, каквито сте.

Рак

Последният ден от седмицата ще ви дари с увереност и спокойствие. Осъзнаването на ценността на връзката ви е най-големият подарък, който сте направили за себе си. Подарете си още взаимност.

Лъв

Неделя е за почивка. Включително и психическа. Опитайте се да се абстрахирате от всички тревоги и терзания. Медитацията може да ви помогне.

Дева

Не бързайте да правите генерални изводи. Оставете нещата такива, каквито са. Пазете се от крайни емоции и не пришпорвайте събитията.

Везни

От вас ще се изисква откровеност. Това може да не ви е приятно, но ако се затворите в себе си рискувате откровеността в едни, важни за вас отношения. Направете усилие да бъдете себе си, независимо какви точно сте в момента.

Скорпион

Сегашното положение не ви устройства, но ще се наложи да изчакате, за да може да направите нещо. Времето ще ви даде възможност да прецените добре какво наистина бихте могли да приемете и какво не.

Стрелец

Упоритостта е хубаво нещо, но само когато ни води към положителни промени. Преди да сте се сблъскали с последиците от всичките си действия, може да сте спокойни, но се опитайте да си представите всички възможни сценарии.

Козирог

Ще ви се наложи да се ограничите в някои действия. Не се инатете като малко дете. Това е напълно нормално и колкото по-спокойно се отнесете към ограничението, толкова по-бързо и леко ще го преодолеете.

Водолей

Денят може да предложи на съзнанието ви нова сфера за покоряване. Похвално е, че имате желание да се захванете, но първо помислете как точно ще го впишете в живота си, без да се лишите от сегашните си занимания.

Риби

Откровеността е дрехата, която най-много ви отива. Особено когато сте с приятели. Те ви обичат такива, каквито сте, така че не се притеснявайте и бъдете себе си. Очаква ви страхотен следобед!