Овен
Тази събота за вас ще бъде от полза да се опитате да бъдете по-освободени, но да направите това и за останалите. Направете опит да сте по-широкоскроени и да не се учудвате чак толкова на странностите на околните.
 
Телец
Тази събота със сигурност няма да ви е скучно. Още от сутринта ще преживеете целия спектър от емоции - истинска буря от чувства. Едно нищо и никакво послание може да преобърне сърцето ви.
 
Близнаци
Тази събота не случайно е почивен ден. Имате много планове, но най-доброто, което може да направите е още от сутринта да намалите скоростта. Много е важно да си давате повече време за наблюдение и обмисляне на случващото се около вас.
 
Рак
Въпреки, че е почивен ден за вас ще е най-добре да станете рано, за да може да се подготвите добре за това, което ви очаква, а то няма да е малко. Поканили сте много приятели и ще трябва да ги посрещнете, както си му е редът.
 
Лъв
Този ден ще мине като по вода. Може да си пожелаете всичко, което ви хрумне, но не излиза от рамките и не накърнява ничии интереси. Скоро очаквайте сбъдване на желанието ви.
 
Дева
Ако днес се събудите рано най-добре станете веднага, а не продължавайте съня си. Отделете време за здравословна закуска и контрастен душ. Посветете деня на физическата активност и спорт.
 
Везни
Още със ставането днес ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото. Не се притеснявайте да споделите впечатленията си с партньора ви.
 
Скорпион
Тази събота не се втурвайте в опити да свършите всичко, което има като работа по дома. Това не е възможно, а времето не предполага оставане у дома. Не се колебайте да прекарате целият ден извън дома, дори да нямате конкретни планове.
 
Стрелец
Тази събота ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за сериозни покупки.
 
Козирог
През този ден е възможно някой от плановете да се обърка. Бъдете готови за реакция в последния момент. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.
 
Водолей
Днес е ден, в който ако желаете промяна, ще трябва да се постараете сериозно. Никой не знае по-добре от вас какво точно искате и как да стане изпълнението. Не губете време и действайте смело.
 
Риби
Сега е много важно да бъдете себе си. Това е най-красивият ви образ. Не се опитвайте дори да прикриете и недостатъците си. Те са част от вас. Следобяд си подарете повече смелост.