Овен

Този ден ще поднесе някои предизвикателства за преодоляване пред вас. Пазете се активно от всякаква агресия и отрицателни мисли, които са насочени срещу вас. Стремете се да запазите пълно спокойствие.

Телец

През този ден е добре да проявите умереност. Сега не е моментът за експерименти. Отдайте времето на семейството си. Всяко кривване от правия път ще ви донесе единствено допълнителни проблеми.

Близнаци

В този ден се опитайте да обуздаете чувствата и емоциите си. Не давайте воля на гнева си. Много е вероятно да получите новини, които няма да са особено приятни и тук идва моментът, в който трябва да запазите самообладание.

Рак

Тази неделя ще бъде един изключителен ден за вас, ако успеете да се въздържите от всякакви отрицателни емоции и се постараете да успокоите страстите, които бушуват в сърцето ви.Опитайте се да се разсеете със странични дейности.

Лъв

През този ден избягвайте битките за надмощие. В един момент може да се окаже, ч ще трябва да избирате между това да сте щастливи или да сте прави. Дайте шанс на мира във връзката си.

Дева

Тази неделя може да положи на изпитание силата на волята ви. Може да се подадете на изкушението, но така рискувате да загубите голяма част от чувствата. По-добре си поставете някакви спирачки и забавете развитието на нещата.

Везни

Днес е добре да допуснете вероятността, че съществува вероятност да не сте прави. Само този факт ще даде на половинката ви повод да си помисли, че го уважвате достатъчно. А това никак не е малко.

Скорпион

През този ден не се набивайте на очи. Няма да сте в най-добрата си форма, така че по-добре останете в сянка. Ще сте в състояние да контролирате събитията без да сте в техния център. Концентрирайте се над собствените си мисли.

Стрелец

През този ден може да се сетите, че е останало недовършено ваше задължение в офиса. Не се колебайте да приключите нещата, независимо от факта, че е почивен ден и независимо колко време ще ви отнеме. Така ще помогнете на самите себе си в понеделник.

Козирог

През този ден може да се сблъскате с негодуванието на ваш роднина. Разговорът няма да е приятен, но пък не би могъл да се избегне. Опитайте се да намерите златната среда, като и двете страни направят компромис.

Водолей

През този ден съществува голяма вероятност да бъдете предизвикани от вашата половинка. Ако недоволство му има своя резон, не бързайте да нападате. Опитайте се да покажете готовност за градивен диалог.

Риби

Вашето най-добро оръжие днес ще бъде, да съумеете да простите пропуска на важен за вас човек. Покажете това, че може да го разберете, но без излишни демонстрации.на емоции и драми.