Овен

Този понеделник не е подходящ за пътувания. Може би ще получите интересно предложение за смяна на работата. Ако звучи прекалено примамливо е възможно да има скрити условия или клопка.

Телец

Сега не е време за промяна в начина ви на живот. Опитайте се да бъдете по-рационални. В емоционално отношение не сте много стабилни, затова гледайте непрекъснато да сте заети и не изоставяйте никое от задълженията ви.

Близнаци

През този ден намерете време да се разходите сред природата. Изберете си дейности, които ще ви позволяват повече движение навън. Общуването с нови хора ще ви разсее от мислите, които се опитват да се настанят в главата ви.

Рак

Емоционалното ви състояние ще се различава от работното настроение, което трябва да имате като за работен ден. Опитайте се да не се вглъбявате прекалено много в себе си, тъй като ще имате важни служебни въпроси за решаване.

Лъв

Този понеделник е чудесен ден за стартиране на нови проекти, които сте замислили преди. Това ще е сериозна крачка в подобряването на финансовото ви състояние, така че не жалете сили.

Дева

Каквото и да правите днес е добре да го обсъдите с вашите близки. Те няма да ви пречат, но ще ви дадат ценни съвети. Не си мислете, че по този начин ще загубите самостоятелността си.

Везни

Този понеделник ще получите една от най-добрите новини в живота ви. Единственото условие е да не се възгордявате прекалено и да не разтръбявате на целия свят щастието си. Помнете, че то обича тишината.

Скорпион

През този ден е добре да си повтаряте, че целта на препятствията е да ни каляват и правят по –силни. Вие сте напълно способни да се справите с това, което се изпречи на пътя ви. Не се съмнявайте дори за секунда.

Стрелец

През този ден едва ли ще се появи нещо интересно на хоризонта. Това обаче не означава, че трябва да предизвиквате Съдбата и да си създавате излишни трудности. Ако ви е толкова скучно – започнете нова книга.

Козирог

Това, което ще ви помогне в първия ден от работната седмица ще са спонтанните решения и нестандартните подходи. Не се притеснявайте да експериментирате и не позволявайте на други да ви отклоняват от пътя и решенията ви.

Водолей

Този понеделник ще е ден, в който много ясно ще осъзнавате какво точно искате. Не се страхувайте да допуснете някоя и друга егоистична мисъл и в никакъв случай не позволявайте да изпитвате вина заради това. Сами сте господари на живота си.

Риби

Този понеделник е началото на нов период за вас. Съберете всички позитиви, които сте събрали до момента и ги използвайте умело. Не се питайте дали ви стига. Имате да наваксвате много щастие.