Спорна и доста динамична ще е тази неделя за мнозина. Денят ще бъде наистина зареден с енергия, която мнозина от представителите на зодиака ще усетят.

 
Насладете се на тази енергетика!

ОВЕН 

Успех, но и доста нерви

            Доста активни, но и не по-малко гневни в стремежа си за бързо справяне със задачите в неделния ден, Овните ще действат бързо и ще са припряни, което при мнозина ще предизвика достатъчно острота. Денят е сполучлив и ще ви донесе сполука, но не са изключени кавги, острота и разправии.   

ТЕЛЕЦ 

Важни делови контакти 

            Този ден предоставя шанс за успешни контакти в средите на бизнеса и за постигане на желано споразумение. В тази връзка мнозина Телци предварително са уговорили срещите си със съответните хора и са твърде ентусиазирани за провеждането им. Шансът ви за сполука е засилен, но внимавайте!

БЛИЗНАЦИ 

Хубав шанс за реализиране на целите

            Денят е с добри показатели за успешна реализация на целите, а онези от зодията, чиито задачи са от делово естество следва да проявят по-голяма настойчивост, защото ще възникнат и пречки, преодоляването на които е възможно с повече усилия. Наличието на перспективна стратегия е задължително.         

РАК 

Нерви и проблеми 

            Неделя ще донесе негативни емоции за мнозина от зодията. Значителна част от Раците ще насочат вниманието си към пътуване, което при едни е за кратък отдих, а в други случаи целите са материални. Трудно ще е отстраняването на лични проблеми. Тук следва да сте изразителни и настойчиви.

ЛЪВ 

Шанс за успех

            При Лъвовете е налице шанса за справяне със задачите. Никак няма да е лесно за мнозина от знака, защото личи, че сте доста претоварени, но сполуката е с вас въпреки наличните усложнения. През този ден следва старателно да избягвате остротата и да се съобразявате с факторите действащи около вас.

ДЕВА 

Многостранен успех

Денят е благоприятен за всичко. Много Деви са уговорили контакти с партньори за разговори по делови проекти. Въпреки това доста от тази група ще ги проведат с голяма неохота поради опасения от неправомерни действия. Други ще се ориентират към практически ангажименти и ще спечелят.

ВЕЗНИ 

Положителен ден

            Пълноценен и успешен ден за голяма част от родените в зодията. Свързан е с много движение, а за някои и с пътуване. Контактите с цел преговори или дискусии по важни за вас въпроси са най-застъпени в неделя. Едни от вас успешно ще защитят позициите си, а други ще научат изненадваща информация.

СКОРПИОН 

 Пред нови реални възможности

            Ентусиазирани, а в много случаи и напълно убедени в сполуката си, Скорпионите ще проявят огромна активност в деловата сфера. В ден като днешния най-често става въпрос за преговори, засягащи нови проекти в бизнеса. Ще демонстрирате ярка готовност за поемане на реализация им.  

СТРЕЛЕЦ 

Към период на градивност 

            Нивото на положителната емоционалност е повишено през този ден у голяма част от родените в зодията, а хубавото в тази ситуация е, че това е началото на градивен период в развитието ви, през който ще направите решителна крачка към етап за пълноценна лична и делова  стабилизация.   

КОЗИРОГ

Пред хубави възможности

            За Козирозите, устремили се към реализация на делови цели, неделя е благоприятна от гледна точка на нови ангажименти. Някои още днес ще поемат реализацията на допълнителни делови отговорности, които в последствие ще продължат с нови такива, а за други започва етап на възстановяване.

ВОДОЛЕЙ 

Нервно превъзбудени

          Лични несгоди повишават нервното напрежение у Водолеите през този ден, а вероятността да се освободите от тях или да ги преодолеете е минимална. Принципно е възможно, ако се съсредоточите върху онези въпроси, които в една или друга степен затормозяват осъществяването на вашите цели.      

РИБИ 

Овладявате постепенно ситуацията

            Факт е, че Рибите все още не са в състояние да овладеят напрежението от последните дни, но спокойствието макар и бавно постепенно ви завладява, като същевременно се разкрива перспективен хоризонт за бъдещата ви лична и професионална стабилизация в персонален или в професионален план.