Един от капитаните на Локомотив Пловдив през настоящия сезон – Асен Георгиев, ще отсъства от терените за близо месец. На централния защитник предстои артроскопия на скъсан менискус. Интервенцията е утре в столична клиника, съобщава „Меридиан мач“. След това Георгиев ще се възстановява поне 20 дни.

В същото време бранителят призна, че очаква предложение за нов договор с Локомотив, тъй като сегашният му контракт изтича в края на годината.

„Все още не сме говорили по тази тема. Аз обаче се чувствам щастлив в Локомотив и искам да остана. Важното е в момента да се възстановя и да продължа да помагам с каквото мога. Искам с отбора да печелим повече и да радваме феновете. Не мисля, че ще е проблем да се разберем с ръководството, ако се стигне до разговори, каза Асен Георгиев пред „Меридиан мач“.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.