На 9.11 Емил Колев претърпя операция на предна кръстна връзка на лявото коляно. Само няколко дни по-късно Glas.BG потърси таланта на „канарчетата“ да разкрие как е преминала интервенцията. Младокът сподели мечтите си с екипа на „жълто-черните“ и поздрави съотборника си Иван Василев за дебютното му попадение с мъжкия тим на Ботев.

- Как премина операцията и как се чувстваш след нея?

- Операцията мина отлично, чувствам се много добре. Докторите в клиниката Евро Вита са страхотни специалисти. Изказвам благодарностите си към д-р Иван_Василев и екипа му.

- Сега ти предстои възстановяване, колко време ще продължи и как ще протече?

- Възстановяването ми вече започна, като на този етап съм в София. Тук ще остана за няколко дни, а след това процедурите ще продължат в Пловдив и Габрово. Предполагам, че за около 6-7 месеца ще бъда напълно готов да се завърна на терена.

- Следиш ли изявите на съотборниците си?

- Да, разбира се, следя всеки мач. Когато мога идвам на срещите и ги подкрепям от трибуните. Те също ме подкрепиха в този труден момент и ми пожелаха успех преди операцията.

- Иван Василев отбеляза първия си гол за представителния тим, какво би му пожелал?

- Да, видях попадението. Много се радвам за него и му пожелавам много успехи и още много голове за мъжкия тим на Ботев.

- Какви са очакванията ти след завръщането на терена?

- Очаквам да си възвърна формата максимално бързо и да показвам най-доброто от себе си. Мечтата ми е да подпиша професионален договор с Ботев и да играя пред пълните трибуни на ст. „Христо Ботев“.

GLAS.BG

 
На живо през тази седмица!

На живо през тази седмица!

Gepostet von Юношески футбол - Пловдив Glas.bg am Montag, 12. November 2018