Еротика в ефир! Гала и сие си говорят за мляскане уста в уста, а Ева Веселинова втрещи всички с предложението си (СНИМКИ)

В днешното предаване на „На кафе“ Гала и колегите й водещи решиха да коментират последните събития от Къщата на БИГ Брадър. В последния епизод стана ясно, че ще се снима музикъл като част от седмицата мисия. В него обаче екранните персонажи ще трябва да се целуват по сценарии с половинките си. Това обаче се оказа голям проблем за плеймейтката Златка Райкова и силиконовата бомба Джулиана Гани.


„Никой не желае да целуне публично своя екранен партньор. Истерии, паника, драми и сълзи. Бях тотално шокирана“, заяви с потрес иначе консервативната Кристина Патрашкова.
 

„Да, и аз не мога да разбера тия драми. Айде Джулиана Гани да се притеснява – добре. Но Златка Райкова и Благой Георгиев са там. Та каква им е драмата. Тя дори се караше на Благой „Ти и да ми разрешиш няма да го направя“. Защо си го причиняват“, възмути се Гала.

 „Прехода ни докара до тук. А едно време Тодор Живков и Леонид Брежнев се целуваха със страст. При това уста в уста“, пошегува се пък Юлиян Константинов.

Ева Веселинова обаче успя да шокира колегите си със супер странната й идея: „Да се разпределим кой кого ще целува по време на рекламите“.

„В рекламите проверих лично. Всички имат изследвания на устната кухина. Няма от какво да се притесняваме“, заяви Веселинова.


Думите й обаче бяха директно насочени като подигравка към Весела Нейснки, която шокира всички с интимни признания за това как и кога прави секс или се целува с даден мъж.