Водещата на "На кафе" по Нова телевизия Гала се върза на най-популярния майтап в социалните мрежи. В национален ефир тя показа фотоса на хубавицата Сашка Сивова, за която се твърди, че се е върнала от НАСА в БАН, за работи за родината за 2000 пъти по-малко пари. Гала я засипа със суперлативи и възхищение, след като попаднала на нейна снимка в Инстаграм. "Млада, изключително красива, различна външност. Човек, посветен на науката, работил е в чужбина, страхотни успехи, решава да се върне и да прави наука в България. Заслужава си да я покажем", заяви водещата на "На кафе". 
 

 

Това е вероятно най-големият й гаф, сред множеството други, тъй като въпросната Сашка Сивова е самата порноактриса Саша Грей, чиято снимка с лъжлив текст остроумно се разпространява в интернет, за да лови наивистични патриотични трепети и да кара хората масово да споделят за нейното емигрантско "завръщане" и любовта към България. 

"Няма нищо по-хубаво от това една сексапилна, интересна, интелигентна, умна жена - това е трудно постижимо, но нека се стремим към този идеал", ефектно додаде глас експертката по всичко Кристина Патрашкова в студиото.