Властелините на морския курорт Свети Влас братя Диневи стягат сватба. Синът на Динко Динев, Иван, предложи брак на своята изгора. И тя, както се досещате, не е девойче от простолюдието, а инстаграм-звезда. 

Красавицата Петя Стоянова, която участва в риалити проекта на "Ангелите на Мегз" и в социалната мрежа е по-известни с артистичния си псевдоним Пенелопе, получи умопомрачително годежно бижу от милионерския наследник.

"Благодаря ти, Господи, че ми изпрати правилните хора, благодаря, че всички мои близки са здрави и са до мен в лошо и добро. Как няма да не кажа "Да" на най-добрия мъж на света! Да! Да! Да!", осведоми своите 115 хиляди последователи в "Инстаграм" бъдещата снаха на братя Диневи. 

Изкусителката показа годежния пръстен с един огромен диамант и десетина малки. За него Динев-младши се е изръсил с петцифрена сума, коментират познавачи. 

Сексапилната брюнетка е истинска сензация в "Инстаграм" и мнозина й определят като новата Николета, която след дни ще навърши 31 години и попрецъфтява. Зад гърба си Пенелопе има редица фотосесии за модни брандове.

Вижте сами в галерията снимки на изкусителката, която удари джакпота и скоро ще вземе фамилията на едно от най-богатите семейства в България: