Понеделник ще бъде натоварен и доста зает ден. Ще трябва да се заемете с някой трудности, но ще успеете да го постигнете с нужните усилия.

 
Ако се наложи потърсете помощ от близки до вас хора. Вечерта си оставете само за себе си!

Хороскоп за утре ОВЕН
Внимавайте!
            В съчетание на полезното с приятното ще осъществите контакти, които ще играят роля в близкото бъдеще. Силно раздвижен ден, характерен с промени, които ще създадат неудобства на някои от зодията, а за други Овни са плодотворни. Засягат взаимоотношенията в службата. Наложително е да сте много внимателни, аналитични и съобразителни, защото сте застрашени от коварство и измами.
 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ 
Трудности
            Водени от интересите си, ще следвате програмата си за деня, спестявайки си излишни обяснения с когото и да било. Този ден говори за повишена нервност и кавги поради финансово неразбирателство с партньори от бизнеса. Задължително е да действате внимателно! В момента е възможно да сте на печеливши позиции, но ситуацията е твърде нестабилна и може да се окаже неочаквано и тежко подвеждаща.
 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Липса на стабилност
            Отношенията в семейството ще ви накарат да планирате предстоящи пътувания. И при Близнаците ситуацията е доста напрегната, независимо че вашите позиции са далеч по-добри и обещават сполучливо развитие на деня. Проблемът е в това, че външните условия са променливи и диктуват бърза смяна на обективно действащите фактори, а това означава нестабилност.
 

Хороскоп за утре РАК 
Действайте категорично!
            Ще се погрижите за онези въпроси, чиито развития изостават. Поради ангажиментите ви с материални въпроси в службата, понеделник ще е доста напрегнат и може да предизвика проблеми във финансовата сфера или във връзка с пари. При реализиране на цели от такова естество следва да действате решително и да не позволявате на никого да ви лъже.
 

Хороскоп за утре ЛЪВ 
Кавги
            Време е да пренебрегнете професионалните ангажименти и да си отдъхнете. И за представителите на Лъв напрежението е засилено. Очертават се важни ангажименти от материално естество. Проблеми с въпросните дела не ви застрашават, но ще възникнат силни противоречия в службата, които в много случаи ще прераснат в остри кавги, които ще разместят пластовете.
 

Хороскоп за утре ДЕВА
Към стабилизация
           Нуждаете се от повече спокойствие, за да обмислите предстоящите си ангажименти, планове и решения. В момента Девите трябва да се амбицират за градивни действия в професионален план или в сферата на изявата си за да осъществят целите, към които са се насочили. Започналият етап на промени продължава и много скоро ще се трансформира в период за укрепване и за стабилизация. 
 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ 
Ярки възможности за успех
            Общуването ви днес с повече хора ще ви помогне да се освободите от собствените си грижи и да срещнете нови приятели. Благоприятен ден, характерен с много успешни контакти в средите на бизнеса и с чудесни възможности за финансови придобивки. В обществените среди ще се сблъскате със силни конкуренти или с открити врагове.
 

Хороскоп за утре СКОРПИОН 
Напредък
            Устремени сте към успеха си, но и мисълта за привлекателен представител на противоположния пол не ви е чужда. Въпреки че мнозинството от представителите на Скорпион не биха могли в момента да се похвалят с нещо ново и различно, понеделник е благодатен и обещава стабилизация на всички родени в зодията в здравословен, финансов, професионален и личен план. 
 

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ 
На стартови позиции
По-близо сте до успеха, но бъдете внимателни. Не овладените емоции могат да ви попречат да бъдете обективни. Стрелците са стъпили на стратегически позиции и в момента изглеждат много добре в делови план. Здравословното състояние на мнозина от зодията не е достатъчно стабилно, но в кратки срокове ще се стабилизирате. 
 

Хороскоп за утре КОЗИРОГ 
Нерви, но и стабилизация
           Не обръщайте внимание на дребните недоразумения с околните и здравословното неразположение. Доста напрегнат ден, характерен с коварство и силно нервно разстройство при голяма част от Козирозите. Звездните влияния отключват началото на промени, които ще са благоприятни в персонален план. Етапът не започва позитивно, защото идва със силна нервност, но ще се стабилизирате.
 

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ
Положителни промени
            Ще съчетаете удоволствията и деловите ангажименти, към които подхождате с особен ентусиазъм. Успешен ден за Водолеите, който ще ви радва с добри постижения в службата. Неприятни ще са много от контактите ви в обществените среди. Позицията, на която се намирате е надеждна и ще ви зарадва с разкрили се нови възможности за напредък и за реализация на стремежите ви.
 

Хороскоп за утре РИБИ 
Освобождаване от проблеми
           Този ден е свързан с много положителни емоции и добро настроение за родените под знака. Преобладаващото мнозинство от Рибите са нервни и напрегнати, но това ваше състояние едва ли ще се задържи дълго. Понеделник подчертава, че успешно ще решите заплетени въпроси или ще се освободите от стар, мъчителен проблем. Владейте се! Нервността ви действа пагубно.