От ръководството на Левски взеха решение да обжалват евентуалното отнемане на точки от актива на „сините“ при анулиране на резултатите на Литекс. Съществуват две тълкувания на текстове от Наредбата по казуса с изваждането на Литекс от „А“ група. Според едното тълкуване всички резултати на Литекс до момента ще бъдат анулирани. Според другото обаче оттук насетне ще се начисляват служебни победи с по 3:0 на всички отбори, които трябваше да играят с Литекс. Първият вариант води до отнемането на 7 точки от актива на Левски, заради двете победи и равенството, които „сините“ имат в мачовете си срещу Литекс. Същевременно от актива на Лудогорец ще бъдат отнети само 2 точки, което ще прекрои сериозно класирането. Така в „А“ група Лудогорец би имал 5 точки преднина /36:31/ спрямо Левски в първия вариант, а при втория актуалното равенство в точките между първия и втория /38:38/ ще се запази. От изказвания на фактори в БФС и от информации в медиите досега неофициално надделяваше становището, че ще бъдат анулирани всички срещи на ловчанлии, което от Левски оспорват. Специално тази точка в решенията на УС на Левски е включена по настояване на организациите на феновете. Ето всички решения на УС на Левски: 1. УС дава много добра оценка на Георги Иванов, Стойчо Стоев и футболистите за резултатите, които се постигнаха през есенния полусезон.
Целите: Участие в евротурнирите и ако може атакуване на титлата.

3. УС ще има правомощията да одобрява допълнителни разходи.

Членовете на УС увеличават сумата за селекция, която трябва да се възстанови от европейските турнири или продажба на футболист. В случай, че не бъде възстановена, тя ще бъде допълнена от мажоритарните собственици.

4. Ще обжалват решенията на СТК на БФС, ако бъдат отнети точки на Левски. 

5. УС единодушно реши: ПФК Левски иска оставката на цялото ръководство на БФС. Иска конгрес, на който да бъдат избрани нов президент, Изпълком и членове на комисии. Настояваме да не членуват собственици на ФК.

Преди стартиране на втория полусезон инициираме среща на всички собственици, заедно с ръководители, главни редактори, собственици на водещи медии в България и съответно с представители на БФС, които и да са те, на която среща да седнем всички, да се гледаме в очите и да се разберем какво се случва с БГ футбола.

6. В случай, че Литекс бъде изваден за Купата и Левски да бъде върнат, Левски ще играе с юноши. Не искаме по административен път да участваме в турнира. Литекс ни победи, независимо по какъв начин, и ние не заслужаваме да сме на полуфинал. Отново повтаряме, че ще играем с юношите.