Маленко Галев, известен като бивш шеф на рокерския клуб „Вагабонд”, е посочил, че убиецът на митничаря Георги Дрепчев е Божо от Кючука. Той имал предвид Божидар Атанасов. Това стана ясно от разпита на Валери Баранов в съда.

Информацията от Малено е дадена на Валери Баранов, когато той е бил инспектор на Криминална полиция във Второ районно през 2000-година. Баранов бе шеф на Второ Районно – Пловдив, директор на ОД МВР в Кърджали, а сега е шеф на сигурността в Областна управа.

Според показанията му, Малено му е съобщил, че цевта на пистолета, с който е убит митничарят, е била сменена в оръжейна роботилница в квартал „Гладно поле”.

В съда даде показания и майката на убития митничар. На въпрос дали познава бизнесмена Георги Тучев, тя отговори: "Бяха съученици, познаваха се от Съединение, но доколко са били близки – не знам."

Тя обясни, че със заподозрения за подбудител бивш кмет на Съединение Евгений Маринчешки  са съседи. Той много им е помагал и са го търсили за помощ и след убийството. /Марица.бг