Майката на три деца Екатерина Ташева разказа за пореден случай за училищен тормоз пред Нова телевизия. Случаят е от преди три години, но тя събира смелост едва сега да разкаже за преживяното. "Това се случи преди три години. Синът ми счели едно състезание по математика в края на втори клас. След това 20 момчета го пребиват с ритници. Никога не е имал проблеми. Викали са му зубър. Някак си побягва от групата, която го бие, отива в мъжката тоалетна. Там той с ръцете си влиза в тоалетната и се нацапва.

Учителката му забива един шамар, защото е последен. Вечерта се прибира, изпра си дрехите и нищо не ми разказа. Това бе в края на годината и заради това нещата се потулиха. След пет дни го заведох в училище и момичетата от класа казаха, че са пребили Пепи.

Директорката отсече, че няма време да говори с него. После ми каза, без да го познава, че има нужда от психолог. Подадох молба да го преместят в математическа паралелка, но го сложиха в клас за рисуване. Привиквах всеки един родител, за да разпитат децата. Никой не се извини", разказа поресената майка.