Мадона наема частен детектив, за да наблюдава как расте Роко с баща си Гай Ричи в Лондон. Според TMZ, певицата иска да види какво прави 15-годишният ѝ син с режисьора и да го използва в съда следващия месец, пише Тиалото.Бг.Множество източници, свързани с поп иконата споделят, че тя е на мнение, че детето ѝ живее опасно с баща си, който не го държи строго и му позволява всякакви своеволия. Тя твърди, че Роко не е записан в училище в Лондон, а също и пуши.

Певицата е вбесена на бившия си съпруг Гай, че тийнейджърът ще изостане от обучението си. Роко е бил забелязан спокойно да кара колело с баща си. Двамата обикаляли целия Западен Лондон, облечени в небрежни тоалети, като изглеждало, че доста добре се забавляват заедно. Това може би още повече вбесява Мадона.

Тя е решила, докато баща и син показват хубавото си съжителство, тя да споделя собствените си хубави моменти, прекарани в Тайланд. Звездата ги споделя в Instagram, откъдето вече не дружи със сина си Роко.

Мадона публикува една снимка на Дейвид и Мърси с духовни гривни, на които пише: „Братска сестринска любов 4 Ever“. Битката за попечителството на детето явно ще продължи дълго. Тя започна през декември миналата година, когато младежът е отказал да се прибере в САЩ, въпреки съдебна заповед на съда в Манхатън.

57-годишната Мадона иска да живее с 15-годишния си син Роко в Ню Йорк, докато той отказва това съжителство и предпочита да е с баща си – филмовият режисьор Гай Ричи, в Лондон. Този месец певицата дори отиде до Великобритания, за да направи опит да убеди тийнейджъра да се върне в САЩ, но така и не успя.

Източник, близък до Мадона споделя: „Тя е отчаяна. Опита се да го върне в Ню Йорк, но очевидно отношенията между тях не са се затоплили и той ѝ даде да разбере, че иска да живее с баща си“.