Неочаквана среща в Крумово със Стойчо Тодоров, инструктор и пилот на изтребител от авиобазата в с. Граф Игнатиево, развълнува водача на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов. Двамата си спомниха многобройните бойни стрелби и въздушни боеве, от които са излизали винаги победители.


"Ген. Попов е най-усмихнатият генерал и един от малцината с това звание, който не се разболя от началническата болест на грандомания и величие", каза Тодоров.

На срещата с жители на Крумово и Ягодово и симпатизанти на ПП ГЕРБ присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Валентина Хаджиева и Запрян Янков, областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков, кметът на община "Родопи" Пламен Спасов, кметицата на Крумово Румяна Самоковарева и кметове и на населени места от община "Родопи". 

"Като български офицер смятам, че обещанията трябва да се изпълняват. Хората в листата са достойни и ще свършат всичко, за което са ви дали дума, както аз съм правил това в армията. Направете разумен избор, така че, като дадете гласа си, да сте убедени, че сте постъпили правилно, а не да се чувствате излъгани", посъветва хората генерал Попов.

Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова поздрави присъстващите от община "Родопи" като отличниците в Пловдив област.
 
"Разчитаме на вашия глас, сила, енергия и жар, за да повярват хората, че ГЕРБ има волята за видими резултати с реални решения за по-добър живот", обърна се към пълната зала Евелина Апостолова.

Кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева помоли жителите на Ягодово и Крумово да не се поддават на празните обещания на кандидатите от останалите политически сили, а да заложат на реалните решения, които ГЕРБ предлага.

"Надявам се да подкрепите с №11 нашите кандидати на 26-ти март - тогава е превзета и непревземаемата Одринска крепост. Нека както Българската армия е победила тогава, ГЕРБ да бие на 26-ти март", призова Хаджиева.

Кандидатът за народен представител Запрян Янков отбеляза, че да застанеш до личност като генерал Попов е чест и достойнство.
 
"Никое друго правителство не е направило това което са постигнали двата кабинета на ГЕРБ. Затова ви призовавам на 26 март да гласувате с №11 за убедителна победа на ГЕРБ", завърши Янков.
 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление.