Из мрежата се появиха много гневни коментари, след като Емилия и Жорж Башур сключиха брак преди дни. Двамата се врекоха във вечна вярност няма и два месеца след смъртта на Феди - синът на милионера, пише Блиц.

Припомняме, че момчето загина след катастрофа на магистрала "Тракия". В колата с него са били именно двамата влюбени, които обаче се разминаха без сериозни наранявания. След няколко дни в болница, с опасност за живота, Феди издъхна.

Вчера Емилия и Жорж се ожениха в столичния квартал "Красно село". Минути по-късно освен фамилията си в социалната мрежа, певицата реши да промени и статуса си, добавяйки ново житейско събитие - брак. Тази й активност бе съпроводена и от снимка на халките им с възлюбения й.

Новината за церемонията обаче бе посрещната много противоречиво от почитателите и потребителите на социалните мрежи. Множеството от тях смятат, че е било редно да се изчака повече време. Според тях това е така, защото все пак става въпрос за детето му, а не за някой възрастен приятел или роднина.

Ето част от мненията:

"Момчето почина на 27 май. Няма и два месеца, уж голяма болка, голяма скръб беше. За Емилия е ясно, гледа да не изтърве мангизлията. Заряза първия си съпруг, когато се яви Коко Динев, сега той обедня,заряза и него, и е на ход следващия с пари. Но бащата?"

"Отвратително! Язък за загиналото момче! Що за баща е това? Дори не са минали 3 месеца от гибелта на детето му! Думи нямам да изкажа потреса си!

"Бащата с траурната лента ли е играл хоро или вече е забравил , че е имал дете??"

"ВЕРНО ЛИ? Какъв е тоя зор, сина му още не е изгнил, божеее.... то живота продължава, ама в негова памет трябваше да изчакат някакъв траур. Абе коя съм аз да ги съдя, има кой."