Александра Богданска живее живот на принцеса, откакто се раздели с Лудия репортер Даниел Петканов. Бившата мис Национален отбор е повече от щастлива от факта, че той вече е история в живота й. Брюнетката се превърна в известна жена само за един ден, макар и не по приятен повод. При все това, в момента хубавата Алекс е повече от щастлива, тъй като заради Даниел Петканов стана известна и намери нова любов — изключително богат, красив и очевидно много влюбен в нея милионер, пише „България днес”.

Тайнственият мъж на скандалната снимка с пръста в самолета се оказа милионер от Монако, на име Макс. Това разкриват близки на хубавицата.

Въпреки че е много влюбена в него, тя не смята да се отказва от следването в УНСС и работата си в страната. Освен това изобщо не иска да емигрира, въпреки новата любов.

Доколкото е известно, Макс е брокер на луксозни яхти, израснал е на Френската ривиера и може да осигури на хубавата българка висок стандарт на живот. И да не й се налага тя да го издържа, както с Петканов, гласят още слухове.

Новото й гадже е член на затворен клуб на богаташи и яхтсмени, които са запалени по плаването в Монако. Те се интересуват от всички състезатели, награди и събития, свързани с луксозните лодки.

Освен това работи в престижна компания за отдаване на яхти под наем и печели стотици хиляди всяка седмица.

Алекс и Макс, чиято снимка пусна от частния самолет на магната ревнивият Петканов, започнали връзката си в Италия на пътешествие до Порто Черво. В края на юли двойката била заедно с други общи приятели на двамата на яхта, разказват близки до двамата.