Алекс Иванов, синът на Златомир Иванов-Баретата, е бил в критично състояние около седмица преди да почине, твърди ПИК. Както медията ни съобщи преди всички, първородният наследник на считания за един от най-влиятелните наркобосове у нас, издъхна вчера на 23 години, навършени миналия месец. 

Състоянието на Алекс, за който се знаеше, че има вродено заболяване на кръвта, се е влошило преди десетина дни. Младият мъж е изпаднал в кома, като усилията на светила от столична болница да спасят живота му, са били неуспешни.

Синът на Златко Баретата е имал проблеми и с белия дроб, а по думите на собствения му баща от преди няколко години Алекс се е подлагал и на хемодиализа - процедура, при която кръвта на болния се филтрира и "пречиства" от отпадните азотсъдържащи вещества, ненужната вода и соли и която се прилага при наличие на бъбречна недостатъчност. 

Баретата е правел и невъзможното за сина си. Пращал го е постоянно на лечение в чужбина, като веднъж на няколко месеца Алекс пътувал до клиника в Германия за пълни изследвания. 

Макар да му се е носела славата на плейбой, до последно младият мъж е имал връзка с дългогодишната си приятелка Никол Толева. Любовта им пламва още през 2013 г., когато Алекс е 17-годишен. От вчера "Инстаграм"-профилът на красавицата е с траурна профилна снимка. Никол редовно е споделяла фотоси със своя приятел, който се е подвизавал в социалната мрежа не със собствените си имена, а с никнейм, от който да не става ясно, че зад него стои синът на Златомир Иванова. 

От снимките пък е видно, че Алекс и Никол е пламтяла истинска любов, като често под кадрите и двамата са си разменяли любовни обяснения. Последната активност на Малката Барета е от август тази година, когато е качил снимка как заяква във фитнеса, пише още ПИК.