Двоен удар реализира Камелия в рамките само на няколко дни. Певицата възпя бившия си шеф инж. Митко Димитров и междувременно срази колежките си, като ги обвини, че са покварили бизнеса с фолк турнета в САЩ.

Блондинката, която през задаващия се януари ще навърши достолепните 47 години, се завърна от страната на неограничените възможности, където имаше серия от концерти.

"Планираните бяха малко над 10, но заради големия интерес станаха 14”, похвали се Камелия и допълва, че при всяка от изявите си пяла на живо по два часа и половина. Устатата певица подчерта колко е щастлива и доволна от успеха на турнето си в САЩ, тъй като последното й било преди 10 години. Затова и Камелия забелязала промените, пише седмичник.

Колегите й, които през това време са правили концерти в страната на неограничените възможности, претупвали изявите си и хората се разочаровали. Това е и причината в началото да бъдат предубедени към Камелия, но бързо били опровергани.

"Много мои колеги са гостували и бизнесът е покварен. Защото когато българите в чужбина плащат 45 долара вход, искат изпълнителя да пее на живо. За тях това е нормално. Когато някой дойде и си претупа програмата, просто за да отметне поредния ангажимент, остават разочаровани. Наистина, посрещнаха ме с огромно недоверие. Едва ли не, че те ще получат от мен същото несериозно отношение. Но в крайна сметка успях да им покажа, да ги отпусна и да ги забавлявам по моя си начин”, отсече Камелия.

И допълни, че от някои големи звезди даже имало отвращение от страна на публиката. Певицата не спомена имена, но за всички е ясно, че по всяка вероятност визира колегите си от "Пайнер”. Все пак именно изпълнителите на фолк гиганта най-често се отправят на турне в САЩ, а сред последните летели за концерти там са Галена и Преслава.

Междувременно Камелия направи премиера на новото си парче „Кукли”, в което възпява и бившия си шеф Митко Пайнера: „Все по-често дразниш ме ти, палиш ми фитила - ще изгориш. Кротка не съм, нито добра, пия си кафето с Пайнера, да.”