Коафьорът на Светлана Гущерова показа снимка на моделката с наедряло коремче.

На кадър със стилиста Ивайло Колев в социалните мрежи ясно се вижда, че изкусителката е бременна. Широките дрехи, на които тя залага напоследък, в опит да прикрие растящото бебе, вече не са достатъчни. Последователите на звездата в Инстаграм вече започнаха да ѝ честитят за рожбата и да ѝ пожелават лека бременност.

Наскоро близки до Светлана издадоха, че тя ще сбъдне мечтата на любимия си Християн Гущеров - да го дари със син. Очаква се момченцето да се появи на бял свят през март, пише в. "Монитор".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@svetlana_gushterova ❤️❤️❤️

A post shared by HairM✂️ster (@ivailokolev) on

От бранша спекулират, че именно заради щастливата новина тя да е взела решението да се оттегли от светските среди. Причината, която красавицата изтъква, се крие в това да е примерна съпруга и домакиня, защото „бракът е нещо свещено“. Тя е категорична, че подобен тип събития изобщо не ѝ липсват.

„Животът ми се промени много и към хубаво. Вече имам семейството, за което винаги съм мечтала. Ако преди съм мислела предимно за себе си, сега вече мисля за двама“, заяви наскоро бившият еротичен модел.

Все още няма официално потвърждение от семейство Гущерови, че фамилията им ще се увеличи с един член.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Светлеееее ❤️ @svetlana_gushterova ❤️

A post shared by HairM✂️ster (@ivailokolev) on