Всеки, който поне малко разбира от зодии, знае, че жената Риби е безнадеждна романтичка и мечтателка. Тя е креативна, грижовна, страстна и намира добро във всичко и във всеки. Когато стане дума за мода, на нея най й прилягат синьо, морскозелено и пастелни цветове.

Дълга лазурна рокляснимка:
Всеизвестно е, че рибата не може без водата и нейното синьо. Същото важи и за жената от зодия Риби. Дълга рокля в цвета на морето и отворени сандали с кристали за по-топлите дни е ансамбъл, който трябва да присъства в гардероба ви.

Старо златоснимка:
Ако ви предстои неособено строга бизнес среща, тогава смело може да смените черното или сивото сако с такова, което е побрало в себе си блясъка на старото злато. Бяла или в друг неутрален цвят рокля е идеалното допълнение към фешън тежестта на връхната дреха. На краката задължително трябва да проблясват обувки на ток от същия благороден материал.

Ала момиченцеснимка:
Ако има ера, която особено приляга на жените Риби, то това със сигурност са 50-те и част от 60-те на миналия век. Ретро визията е нещото, което съвсем подчертава вашата женственост. Ефирна рокля на точки, шапка с финтифлюшки и винтидж обувки е комбинация, която смело може да се превърне във вашата запазена марка.

Цветя върху главатаснимка:
По-романтично и нежно няма как да стане, ако към роклята си поканите венче с цветя, независимо дали са истински или от изкуствени материали. Този ансамбъл крещи: „Пролетта е на една крачка разстояние, любовта също!“

Графична поласнимка:
По-ранните дни и вечери на пролетта още имат сърце за плътни чорапогащници и къси манта. Полите с графични елементи са добре дошли в раклата на жената Риби. Това е дреха, която ще подчертае техния артистизъм. Бижуто може да е анималистично или представител на някой флорален вид.

Флорален принтснимка:
Нищо не приветства по-добре пролетта с добре дошла от рокля с флорални мотиви и с рязана горна част. На тази одежда й приляга по-малка чанта в цикламено или друг цвят, изобилстващ през този сезон. Слънчевите очила са уместна част от аутфита.

Гръцка богиняснимка:
От време на време всяка жена си мечтае за отминали времена, но на жената Риби това й се случва по-често. За нея особено подходяща би била гръцка туника или асиметрична рокля, наподобяваща фешън митологията на съседите. Съобразете колана със сандалите на ток, а чантата - с багрите на дрехата.

Романтична рокляснимка: 
Плисето е една от най-сантименталните материи. Ако ви престои празник или среща с мъжа на сърцето ви, няма по-подходяща дреха от роклята с плисе за представителките на тази зодия. За връхна дреха изберете късо сетре, елегантна жилетка, а върху краката си поканете обувки с ток.

Жълто като слънцетоснимка: 
Шифонът е материята на жената Риби. Лека, ненатрапчива, но в същото време достатъчно ефектна, за да бъде забелязана – досущ като дамите от тази зодия. Жълта рокля от този материал, златни бижута с бели камъни, придружени от обувки и чанта в екрю, е вашият печеливш билет за света на модата.