Треньорът на холандския шампион ПСВ Айндховен Филип Коку продължи договора си с клуба до лятото на 2019 година. Старият контракт на специалиста изтичаше в края на сезон 2016/17.

"Поехме по нов маршрут - такъв с красива гледка. Но има да видим още много повече от клуба, отколкото от мен. Затова искам да продължа тук. Ще се концентрираме върху юношите, а в същото време искаме да продължим да добавяме опитни играчи към отбора. Ще опитваме да го правим, когато е възможно", сподели Коку след подписването на договора си.

"Във всеки мач те показват, че са борбена машина. Не допускам много голове и физически са много силен отбор. Но срещу такъв отбор трябва да вярваме в себе си. Винаги ще имаш шанс, така че трябва да дадем всичко от себе си. Философията на Симеоне се вижда в играта на Симеоне. Те нямат нужда да са с топката постоянно. Атлетико е фаворит, така че трябва да дадем най-доброто в два мача. Ако го направим, имаме шанс да ги победим”, коментира специалистът Атлетико (Мадрид), който е следващият съперник на „филипсите” на 1/8-финалите в Шампионската лига.