Виктор Николаев изтрещя и забрави какво пита Даниел Вълчев по време на разговора им. Юристът пък обеща на двойката телевизионери от Нова телевизия, че няма да си тръгне от студиото, както направи Татяна Дончева онзи ден.Даниел Вълчев бе поканен да коментира случващото се в съдебната система, назначението на Екатерина Захариева като правосъден министър и като цяло реформата.

Първо Виктор Николаев засипа с въпроси госта си, при което Даниел Вълчев с усмивка го репликира, че ако все пак му се даде възможност, ще отговори на питанията.

Виктор и Ани с усмивка на уста му дадоха думата, за да чуят мнението му. След като Вълчев си разви тезата, Виктор каза, че следва включване от парламента, където репортер на Нова е готов със събеседници.

Ни в клин, ни в ръкав Виктор си направи шегата, че се надява Даниел Вълчев да не си тръгне от студиото, защото има директно включване.

Припомняме, че преди дни Татяна Дончева си тръгна по време на интервю, след като в определеното за нея време също имаше директно включване, което обаче са проточи. Така за Дончева останаха минута-две, а тя каза, че няма какво да каже за толкова време и си тръгна.

Доста спокоен Даниел Вълчев увери водещите, че ще няма до последва примера на Татяна Дончева и ще остане.

След като свърши директното включване, Виктор Николаев изтърси: „И сега докъде бяхме стигнали, че не помня за какво точно говорихме...”

Даниел Вълчев с усмивка му каза, че той помни и ако му позволят ще продължи с отговора си, защото знае за какво са говорили. /БЛИЦ